Hirdetés

Aktív témák

  • ng0ofy

    KORREKTOR

    válasz gabsz227 #21745 üzenetére

    200 és 350 közt, a mostanit (asus u33Jc) cserélném le olyanra, amiben benne van minden ami kell a mostanin felül. (jobb touchpad, kevesebb hő, erősebb burkolat, erősebb VGA, esetleg vékonyabb kávában nagyobb kijelző vagy kisebb gép, kikapcsolva is áramot leadó USB, világító bill.)

    U36SD-nézegettem, de hiányzik arról is pár dolog, ami benne volt előző generációs notebookokban ebben a kategóriában (normális touchpad, bill. világítás)

    Vicces, hogy olcsó notebokkokban, pl. eeepc-kben benne van néhány a felsoroltak közül, de egy gyártó sem gyárt olyat, amiben benne van minden, ami kényelmes és jó. Miért? Na vajon. Nehogy olyat vegyen a paraszt, ami megfelel neki, mert sosem venne újat...

    Többieknek: Nem viccből kérdeztem. Van asztali lámpám és csiptetős kislámpám is. Emelett képes vagyok vakon gépelni, ha ráteszem mindkét mancsom a bill.-re és gépelek, de mivel nem gépírónő vagyok, ezért nem csak írok a gépen és elég idegesítő amikor olvasás vagy kutakodás közben néha-néha meg kellene nyomni egy-egy gombot, amit úgy kell megkeresni, hogy lerakok mindent a kezemből, kezek a gépre, lokalizálom tapogatással a széleket, megvan az asdf, majd megnyomom a kívánt gombot. Na ezt akarom elkerülni.

    És akkor a matt képernyőt még be sem írtam. (: A mási amit nem értek, hogy miért nyomják ezt a randa tükröt ennyire, szerintem drágább is, mint a matt. Akkor minek?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák