Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clark78

    tag

    Sziasztok!
    5 éve használok egy Zyxel NSA320-t. Mostanság erősen gondolkodom azon, hogy le kellene cserélni egy újabb, acélosabb darabra. Különösebb gondom nem volt vele egyébként az évek alatt, tette szépen a dolgát: csaknem 20 terrányi torrent forgalmat bonyolított le bő 1500 napnyi aktív használat mellett, ha hinni lehet a Transmission Remote GUI statisztikájának. 100-150 torrentet is elbírt simán egyszerre.
    Mégis a kora miatt és amiatt, hogy mostanság heti szinten kell újraindítani, mert valamiért elvesztik a hálózattal egymást úgy vélem, hogy itt az idő nyugdíjazni szegényt. 25 ezer forintért megtette ami tőle tellett szerintem.
    Az utód megtalálásban kérném a szíves segítségeteket, merthogy azóta, 5 éve nem foglalkozom ezzel a témával, nem vagyok képben mit tudnak már a mai masinák. Összeszedtem az alap elvárásaimat, hogy megkönnyítsem a dolgotokat:
    - Ár: nem riadok vissza akár az előd háromszoros árát is kifizetni érte, amennyiben ár-érték arányban indokolt. Szóval a plafon legyen mondjuk 80 ezer.
    - Hardware: nyílván minél erősebb legyen az adott árkategóriában
    - Software: legyen erős, megbízható beépítetett torrent kliense, nem akarok még egyszer ffp-t, ssh-t, putty-ot, meg mit tudom én milyet cifraságokat látni, ezekkel vacakolni :)
    - Hálózat: a torrentezés mellet ki kell döccenés nélkül szolgálnia 2 média lejátszót (ezeket akár UHD tartalommal), 1 PC-t, 1 laptopot, okostelefonokat, stb, persze nem feltétlenül az összest egyszerre.
    Természetesen már elkezdtem nézelődni és egyelőre ez lenne a tarsolyomban: Synology DS218play
    Extra kérdés: Ha átteszem a vinyót a régiből meg tudom úszni, hogy ne formázza le az új?
    Előre is nagyon szépen köszönöm!
    Üdv, Clark

Új hozzászólás Aktív témák