Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Tuomas #16333 üzenetére

    valószínűleg nem tud mkv-t lejátszani és ennyi, de ezen a NAS se fog segíteni.

    torrentezésnél a NAS-on fut a torrent kliens, a PC-nek nem kell bekapcoslva lenni. ezt egyébként a routereddel is meg tudnád tenni, custom fw telepítése után biztos lehet rá transmissiont rakni. a 25 megabit, az így nem tétel egy 1043v2-nek, de mondjuk egy 500-as net NATolása mellett már biztos nem lenne erőforrás értelmesen torrentezni. első körben, mielőtt bármit veszel, szerintem próbálj meg felrakni a routerre egy torrent klienst, a lejátszót (PS4/TV/akármi) kösd rá kábelen a routerre és ha elég a teljesítménye, akkor ne költs rá többet. ha elkezd zavarni, hogy lassan éred el a file-okat a külső winyóról és egyéb ilyen dolgok, akkor lehet értelme NAS-t venni.

    illetve az igényeidet figyelembe véve, lehet a legjobb egy HTPC építése lenne, az megoldja az alapvető filemegosztást és letöltést, plusz a TV-t meg tudja etetni képpel és kevesebbet enne, mint a PS4.

    (#16335) ubid: a Synology fórumon elégedettek vele a tulajok, DSM 6-ra lehet majd frissíteni. QNAP TS-251 van hasonló árban és képességekkel, vagy lehet építeni is, bőven kevesebb pénzből

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák