Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    Sziasztok!

    Reverb G2 VR sisakkal rendekezem és egy egészen erős géppel : (13700 k és 4080 kari mellé) olyan vélemény lenne jó akinek volt már a fején VR sisak egy jó fajta .


    Gépem egy fél éve fejlesztettem jó a VR de ínséges idők vannak ( nincs elég tartalom ) és flat játékok felé fordulok újra . ez a TV-m (4k ) amin tolok játékokat igazándiból FPS compenitive játékot nem tolok és ritkán stratégiázok inkább TPS.
    55PUH6101/88 4K Ultra Slim Smart LED T

    Monitorom valami ősrégi van csak full hd 23 col.

    Mostanság fontolgatom mert rokonaim rágják a fülem vegyek legalább egy Samsung Odyssey 5g 32 colt 2k sat 165 hz est hajlítottat sokkal jobb mint a 4k tv játszani jobbak színek a képfissítés minden 10/10 esre modják ezt a monitort vagy
    azon is gondolkodom mivel a gépem bírja Samsung Odyssey 7g 32 colt 4k 165 hz at vennék… (4k megéri a dupla felárat? Rokonok azt mondják nem bőven elég a 2k ) Van valakinek hasonló monitorja? Azt mondják a rokonaim (németbe élnek kint nem tudom megnézni a monitorokat ) wow faktor nagyon nagy eldobom a VR az tuti ha
    meglátok egy ilyet ez nem olyan kiforratlan technologia még 4k tv után is... tényleg? VR után is érdemes vagy bőven ha nem játszom competitive fps-t elég a 4k tv 55 colra a falon? ( TPS játékokra főleg vagy FPS de nem competitive ként 60 ghz en)
    Köszi a tanácsokat ki mit tudna tanácsként adni ezzel kapcsolatban.

Új hozzászólás Aktív témák