- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztara
aktív tag
hali emberek!
most n95-öm van. most szeretnék majd új telót venni
csak nem tudom mi legyen az utódja. valami érintőset szeretnék létszi segítsetek!
Omnia?5800?
előre is köszihttp://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
-
picur220
veterán
válasz sztara #15502 üzenetére
Sztem egyikre se cseréld le, mert még vissza fogod sírni azt az N95-öt! 5800 egy fos, recsegropog, szar. Omnia jó, de kell rá vmi UI. Omnia HD-n, meg a Symbis samukon állítólag a Nokián menő progik töredéke megy csak. Hallottam már olyat, hogy vki azért cserélte az innov8-et N85-re, mert nem ment rajta egy csomó progi.
Ha már omnia HD, akkor inkább N97! Alap használatkor semmi baja sincs! Mellesleg hardveres QWERTY is mellette áll, ami szsz használható.[ Szerkesztve ]
-
rollo
tag
Na ma megrendeltem az Omniat,majd ha megvan elmondom velemenyemet..
-
ngdr88
tag
Hello.
Szerintetek egy független D600 mennyit ér?
minden tartózékkalüdv
Újra a PH-n! hamarosan lesznek új eladó cuccok, előre is ha bármi kellene írj!! Üdv!
-
papirzsepi
csendes tag
lenne hozzátok egy kérdésem ami úgy szól hogy lehet-e kapni olcsón érintős telefont használt is jó ami kb 20-25 k között van max 30 k nem kell hogy legyen benne 3g vagy hasonló lényeg hogy érintős legyen a válaszokat előre is kösz
-
Kickass
őstag
válasz papirzsepi #15518 üzenetére
Samsung S5320 v. LG KP500
-
krupitomi
tag
Sziasztok!
Olyan telefont keresek ami nem csúsztatós, nem nyitogatós, lehetőleg nem is joystickos + tudok vele mp3at lejátszani jár vagy lehet kapni hozzá stereo headsetet, bővíthető a memóriája. Egyenlőre ennyi remélem létezik ilyen telefon
Válaszokat előre is köszönöm
-
krupitomi
tag
35-40 körül gondoltam.
-
Kickass
őstag
-
Mamus
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárláshoz kérek tanácsot tőletek, a régi telefonom tönkrement. Egy megbízható, strapabíró telefont keresek, amivel lehet viszonylag jó képeket készíteni (persze nem kell csúcsszupi 5 megapixeles, arra van fényképezőgép....), amit aztán e-mailben tovább küldhetek, ill. könnyen letölthető legyen szám.gépre, bővíthető legyen a memóriája, esetleg zenehallgatásra is használható legyen, rádió azonban számomra nem fontos (Kb. 30.000 Ft-ig).
Nokia 2700-t néztem ki, mennyire megbízható?
Ha van egyéb ötletetek akkor szívesen venném (esetleg 6300,6303?, vagy más gyártó? az utóbbi 5-6 évben csak Nokiám volt, nem ismerem a többi márkát ).Köszi
-
krupitomi
tag
Köszi a segítséget! Nokia E51 felé hajlok. Köszi mégegyszer.
-
9766267
csendes tag
Üdv!
Milyen telefont ajánlotok amivel:
1. jól lehet zenét hallgatni,
2. jól lehet videót nézni
3. tudok wifin netezni
4. néha-néha normális képeket lehet lőni (nem kell 8-12 megapixel)Az ár úgy ~80ezer kicsit több.
Remélem van ilyen.A válaszokat köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
Renoir VS Pixon melyik éri meg jobban?
Ugyanazon az áron lenne mind a kettő. Igazság szerint hol az egyik, hol a másikat írják jobbnak.Itt sajna mindkét telefon topikja elég halott és érdemi infó sincs bennük. -
rollo
tag
Na megvan az Omniam,es nagyon szeretem... (de 1 kis segitseg kene)
-
Fecogame
veterán
Szerintetek K850-ről milyen telefonra váltsak, ami hasonló árkategória és tudású? A fényképező és a zenelejásztó része legyen o,yan jó, mint a K850-nek. A többi változhat.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
flurider
aktív tag
Hi !
Keresek bármilyen normális dualsim telefont, ami úgy kezeli egyszerre a két kártyát, hogy mindenféle újraindítás nélkül lehessen hol az egyikről, hol a másikról hívást indítani. (D880-nál pl fogadni mindkettőn tud, de hívni a nem alapértelmezett SIMről csak újraindítást követően lehet.. ;<<)
Kösz előre is
flew
Csillagkörü Litér
-
Kickass
őstag
-
tibi666
senior tag
teljesen érintős, beépített gps-es, nem windows mobileos, korrekt megjelenésű telefon létezik? a nokia 5800 elég bumszli, nézegettem, de végül kihagyom. iphonet is néztem, de más alternatívák is érdekelnek.
ami még jó lenne az a nagy belső memória, illetve 3.5 milliméteres jack csatlakozó!
-
campers
tag
Sziasztok.Telót szeretnék venni a közeljövőben. A lényeg a wifi, és hogy nagyjából jó képet csináljon. Hezitálok hogy érintős legyen e, vagy "gombos". Szerintem a netezés az érintőssel célszerűbb. de a más tapasztalatokat szivesen veszem. 60k körül gondolkodtam-inkább alatta Köszi a segítséget!
-
addikt
Sziasztok!
Most gondolkozok a telefonom lecserélésén(U700).Két jelölt van.Iphone 3G vagy Omnia.
Sokat netezek és üzleti dolgokat használok a telefonokon.Az aksikat hamar lemerítem,mert nem bírják ki 2 napig(U700)
Omnia felé az IGO húz,mert a készülék ára is necces már nekem,nem hogy még navigációs szoft vásárlása.
Iphone meg a testre szabhatóság és a rengeteg program.Vélemény ötlet?
-
BigBear
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, mert lassan megőrülök. Telefont szeretnék vásárolni, de valahogy nemigen lelek megfelelőt, pedig jó ideje nézegetem őket.
Amire szükség lenne:- Normális méretű kijelző (nem feltétlenül iPhone méretű).
- Jó zenelejátszó akár kihangosítva is, elfogadható hangerővel.
- Videolejátszás (esetleg AVI, Mpeg4 stb.) nem baj ha van, de nem kötelező...
- Jó akku!!! Nem szeretném naponta töltögetni, átlagos használat és zene mellett jó lenne, ha kibírna 3 napot.
- Normális anyagok, összeszerelés, ne recsegjen-ropogjon az egész. (Nokia 6220 és társait hagyjuk, félelmetes, hogy a Nokia milyen pofátlan lett. Ekkora szemetet kiadni a kezéből - már ami az anyagokat és összeszerelést illeti, több mint durva. A G600-am hozzá képest egy titántömb.)
- 3G támogatás, netezés lenne időnként, szóval valami izmosabb adatátvitel kellene (UMTS / HSDPA), wifi jó, de nem feltétlenül kell.
- Min. 2-3 megapixeles kamera, jó lenne autófókuszos, de nem követelmény.
- Bővíthető memória.
- Magyar menü.Lehetőleg férjen bele a max. 60-65e-es keretbe. (Tudom, bili -> kéz -> kihúz.)
(Lehetőleg stabil, kiforrott cucc kellene, ahogy hallottam, pl. az E52 eléggé bugos még.)
Köszönöm előre is, ha valakinek van ötlete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest