- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
papirzsepi
csendes tag
Hello
most én azon vacilálok hogy egy lg kp 500-at vagy egy samsung s5230-at vegyek olvastam már mindkettőről szépet és jót de nekem vélemények kellenének hogy melyik a jobb és megbízhatóbb persze hogy melyiket vegyem meg kérlek benneteket hogy segítsetek rajtam (ha tudtok) köszi -
papirzsepi
csendes tag
ha tudok még segíteni annak aki a samsung s5230 és a lg kp500 között vacilál akkor azt mondom hogy vegyél egy samsungot a pannonban mert sztem nagyon megéri. a samu sokkal jobb mint a lg (próbáltam mindkettőt meg már nagyából mindkettőt ismerem mert az öcsémnek lg-je van) szerintem a samu sokkal szebb jobban kezelhetőbb és egyszerűbb ja és a java progikat is eléggé bírja zenében (ha az érdekel) akkor talán a samu még jpbban is szól és még mindig azt tom mondani hogy jobban megéri bár ha művész lélek vagy akkor az lg nem rossz választás mert van hozzá egy igen érdekes és jól kezelhető rajz progi (de ez gondolom nem döntő) hát ez a vélemény véleményem szerint a samu oldalára dönti a mérleg nyelvét
-
papirzsepi
csendes tag
válasz spyduck #13923 üzenetére
samsung sokkal jobban megéri mindkettőt próbáltam és végül én is a samu mellett kötöttem ki. sokkal jobb sztem kezelhetőbb egyszerűbb mint az lg (bár vannak gyermekbetegségei) de válassz kedved szerint megjegyzem a pannonban ajánlatos megvenni olcsó és jó (persze itt a samut említem)
-
papirzsepi
csendes tag
válasz spyduck #13925 üzenetére
hát van neki egy pár pl. az ébresztőóra hiányosságai vagy a java feltelepíthetetlenség (kivéve pannonos készüléknél), de vhol gond van az ékezetes betűkkel is, illetve vki a zenelejátszó hiányosságaira is panaszkodott de sztem olvass utána a topikjában a samu hiányosságainak
-
papirzsepi
csendes tag
lenne hozzátok egy kérdésem ami úgy szól hogy lehet-e kapni olcsón érintős telefont használt is jó ami kb 20-25 k között van max 30 k nem kell hogy legyen benne 3g vagy hasonló lényeg hogy érintős legyen a válaszokat előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest