Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz rígel #54978 üzenetére

    "Így igaz. Nem is rakhatnál. De mivel sokan raknak, így senki nem fog megszívatni. Pedig tehetné."

    Nem értelek, ha egyszer Te magad leírod hogy a homlokzatra szerelés esetén hogyan szarják le az emberek a másik megszívatását (hisz senki se akarja hogy majd az Ő telepítését is megtorpedózzák), akkor miért kötözködsz azzal kapcsolatban, hogy a Tető esetén meg majd jól mindenki fel fogja nyomni?
    Mind a két esetben ugyanúgy kötelezettség a hozzájárulás megszerzése, de még az egyértelműen szarul megoldott szerelések(ablakon behulló kondenzvíz, határtétéket túllépő zajterhelés hogy nem tudnak aludni a szomszédok) esetén is csak nagyon ritkán kerül leszereltetésre 1-1 egység.

    Meg mi ez az aggódás a Tetővel kapcsolatban? Az a dolga a klíma telepítőnek, hogy gondoskodjon. Fel lehet hívni a kollega figyelmét a telepítési követelmények hangsúlyozására.

    De ez most olyan mint ha normál homlokzati szerelésnél abból a feltételezésből indulsz ki hogy majd a rezgések miatt minden telepítést követően ki fog ugrani a kondenzvíz cső a kültéri indító pipából, ahol még nem ragaszthatják be, pusztán azért mert az Én szerelésemnél tényleg megtörtént hogy kiugrott, pont fűtési időszakban és ömlött az 5 liter víz a függőfolyosóra a szomszédok legnagyobb örömére...szerencsére nem fagyott le és nem esett el senki. Különben a hibás klímatelepítés miatt egészségügyi kártérítést fizethettem volna.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák