Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklósbácsi

    csendes tag

    válasz Ferenczi Áko #52267 üzenetére

    Szia !
    Melyik a megbízható márka ? A Hisense írja magáról :

    - 1969 óta igyekszünk kijjebb és kijjebb tolni az innováció határait, fáradhatatlanul dolgozunk a háztartási elektronikai termékek kutatásán és fejlesztésén. A legmodernebb technológiák fejlesztése és előállítása iránti elkötelezettségünk eredményeként váltunk napjainkra a világ egyik vezető elektronikai gyártójává és az első számú TV márkává Kínában.

    Mit mond egy itthoni klímás cég egy japán gyártó klímáiról :

    - A Daikin a klímák Mercedese - tartja a mondás és ez fedi is a valóságot, mivel rendkívül jó minőségű és tartós klímaberendezéseket gyártanak, rendszerint élenjárva az innovációban. Ők a világ első számú klímagyártói, és az iparági sztenderdet jelentik a hűtésben, légtechnikában. A cég neve talán első hallásra nem annyira közismert a fogyasztók körében, mivel nem gyártanak sem tévét, sem turmixgépet, sem más háztartási gépet, hanem kizárólag klimatizálással, hűtéstechnikával foglalkoznak lassan 100 éves működésük során.

    Ez utóbbival én is egyetértek. Ha meg valahol meglátok egy Hisense turmixgépet, gyorsan megveszem.... Sajnos az elődje tényleg elromlott.

Új hozzászólás Aktív témák