Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lacy027

    tag

    válasz Male #34840 üzenetére

    Az ajtó felé fúj, én meg az ajtó hátamögött vagyok a legtöbbet, elméletben előttem kellene elmennie a levegőnek, aminek egy kis része kimegy az ajtón. Nyitott ajtónál szinte nem érzek légáramlatot, csukott ajtónál, mint ha körbe menne a levegő, elszáguld a hátammögött végig a fal mentén. Ha teszek magam mellé egy gyertyát, rendesen táncol a lángja, pedig nem ezt várnám ettől az elhelyezéstől. Átmeneti időben semmi baj nem volt, nem éreztem sem csukott, sem nyitott ajtónál a légáramlatot. Nálam sehogy sem jó, lefelé állítva először jobbnak tűnik, aztán mégsem jobb. Ugyanez van felfelé is.
    Éjszaka kipróbáltam, a jó hőérzethez 25-26 fokra kellett állítanom a klímát, a hőmérők 25 fokot mutattak, 600-700 W-ot fogyasztott, aztán vissza 350 W-ra, ahogy hűlt a levegő, megint ráfűtött. Alváshoz így viszont nagyon meleg lett, kikapcsoltam a klímát, utána tudtam csak elaludni.
    Eddig 22 fokon ment, vagy fél órája 23 fokra van állítva, 25 fokot érzékel, rendes esetben itt még nem vesz vissza, csak 26 fok felett. Fűtenie kellene nagyobb teljesítménnyel, viszont mégsem fűt. A minimumon megy, 240 W a fogyasztás. Ha felveszem 24 fokra elkezd dolgozni, majd 2 percen belül olvaszt egyet (közben semmi nincs a kültérin), aztán egy darabig megjön az esze, 23 fokra állítva, 26 fokot mérve is 300 W felett fogyaszt. Mindjárt kikapcsolom, majd pár perc múlva vissza, kíváncsi vagyok, mit csinál.

Új hozzászólás Aktív témák