Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Cpt. Flint #22808 üzenetére

    Itt azért úgy látom, elég sokan csak felszínes, visszabüfizett lózungokat válaszolnak, mélyebb ismeretek nélkül (tisztelet a kivételnek).

    én is így látom ebben egyetértünk

    Pont az a problémám, hogy nem tudom, mik az objektív szempontok, azon túl, hogy hangnyomás/hangterhelés, illetve hogy "japán" vs. "kínai".

    Van-e hazai márkaképviselet, milyen az alkatrészellátottság, mennyire könnyen beszerezhetőek az alkatrészek, milyen arányban hibásodik meg és milyen időtávon, ez az első, mert ha nem működik meg fél szezont várni kell az alkatrészre az a legrosszabb, meg ha nem nyúl hozzá csak a béla aki szakácsból képezte át magát.

    Aztán ha működik, jön a komfort, mennyire képes visszaszabályozni magát, ezt azért objektíven fel szokták tüntetni, utána jön a működés zajtszintje, kültéri és a beltéri egyaránt, horizontális és vertikális állíthatóság, távvezérlés (wifi)

    Az új hűtőközeggel tudtommal sok tapasztalat még nincs (de ebben lehet tévedek) minimálisan talán tűzveszélyesebb, de nincs nagy különbség (szerintem!!!).

    Aztán jön a fogyasztás, szerintem is irreleváns és aztán minden más, esetleg még az, hogy szokásosan a márka beltérijei mennyire hajlamosak lesárgulni.

    Nézegetni nem fogod, én még igazán ronda klímát nem láttam, egy hónapig újdonság aztán csak akkor nézel rá ha meg akarod nézni hogy működik-e. Erre felesleges adni.

    Ez az én véleményem.

Új hozzászólás Aktív témák