Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz gyulank #32744 üzenetére

    "Stabil legyen, ne műanyagok tartsák a dolgokat(kártyák, meghajtók) "

    Az FD3000-ben fémből vannak a HDD tálcák, de amelyik házban ez műanyagból van, azt se nevezném rossznak. Ugyanis van könnyen hajló műanyag és van olyan is, ami esetleg hajlamos az eltörésre. Sharkoon HDD szárat már törtem el, de soha semmi más márkát még nem.

    Az előlapot és a tetőt a legtöbb esetben 6 db bepattintható műanyag elem tartja. Ezek gyakrabban törnek el, mint a HDD szárak/tálcák, de léteznek olyan házak is, ahol 50x le és felteheted, nem fog eltörni. Az is igaz, hogy vannak kuckók, melyekbe ez a műanyag elem fémből van, de sajnos kevés számban (pl. Carbide 300).

    " minél kevésbé legyen porfogó, pl. ne legyen rajta lefelé besüppedő rész, ne legyenek a tetején felfelé nyitott csatlakozók, ajtóval se"

    Ezzel elég sok jó házat kizársz a sorból, mert a mai trend az főleg a fölső csatakozás. Az összes Fractal, Midgard II, Overseer RX-1, Zalman Z11, RC692, Prominent R, stb. A jól hűtő házak sorából talán 3 db marad ott: Temjin TJ08, 650D és 300R Corsair.

    "Halk legyen, jól szellőzzön, és a por se menjen bele, "

    Itt a Corsair-eket is elveszítetted, mert a tetejük az teljesen rácsos és gyári porszűrés ott nincs, ha csak Te magad meg nem oldod plusz vásárolt szűrőkkel. A Temjin-ben felül van egy rács és rajta szűrő, ugyanis felső tápos, a táp felülről szív levegőt.

    A Temjin leszabályozva 44 decibelen megy, nekem az halk, amúgy 1 db 17es gyári első venti van benne.

    "azért akarok előlapi USB3-at, mert akár 2-est is dughatok bele, de nem tudom, hogy van-e olyan ház, amin kisebb csatlakozó van, és a kisebb csatlakozósat bele lehet-e dugni abba, amibe a nagyobb csatlakozót"

    Ezt nem vágom pontosan... talán a régi kicsi és a széles 19 pinre gondolsz? A mai házakon már 19 pines a belső csatlakozó. Ha nincs ilyen a deszkádon, átalakítóval hátra vezetheted az usb3-ba, vagy másik átalakítóval az alaplapi usb2-re kötheted az usb3-at.

    A minőségi házak 98%-ban nincs táp.

Új hozzászólás Aktív témák