Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salytmasztor

    aktív tag

    Inkább ide írom tovább a beszélgetést a egér összefoglalóról, mert az egérpados topikban már duplán OFF-ok voltunk:

    (#6125) [oWn]f4te

    Sok minden szomorú, de attól nem fog változni. :)
    Elhiszem hogy neked 5 + 5 perc kell egy ilyenhez, de az emberek 90%-nak messze több idő (+energia, +türelem) kell(ene) hozzá.
    Hidd el, hogy legtöbben tök normális és nem agyhalott fórumozók, csak nem gondolják elsőre, hogy ez az aránylag sok adat fontos lehet egy "egyszerű" számítógép perifériánál, egy "sima kis" egérnél.
    Ha egy film vagy könyv unalmasan kezdődik, hiába szuper és izgalmas a közepe és a vége, az legtöbben inkább elkapcsolnak már az elején. :P
    Rá kell vezetni és pár teljesen alap dologgal kicsit érdekessé tenni már a legelején... olyanokkal amit szinte mindenki kérdez az adott fórumon (lézer vs optika, wireless vs kábel, jó szenzorok vs rossz szenzorok, stb).
    A LOD, Perfect Control, Malfunction Rate, Negative Acceleration, Positive Acceleration, Jitter, stb, stb..... ezekkel kezdeni szép, csak tök unalmas és kissé logikátlan.
    Ha alap dolgokkal lenne kezdve az ÖF amit egyből értenek és érdekes / fontos nekik azonnal, akkor tovább olvassák a "nehezebb" részeket is.
    Egy értelmiségi ember, aki ilyen anyagokat magolt évről-évre, az talán ráveszi magát, de az ÁTLAG ember itt már lekapcsolja az ÖF-et és inkább beír 1-2 kérdést a topikba, hiába találta volna meg a választ valahol az írás közepén vagy végén.
    Lehet durcinak lenni emiatt, de akkor is így MŰKÖDÜNK legtöbben. :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák