Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vakegérke

    veterán

    válasz johnjohn #2021 üzenetére

    ''Az NV GS 80 hasonló- ismétlem -hasonló minőség.''

    Ezt most a felépítésre, vagy a képminőségre értsem? És ha már hasonló, inkább jobb, vagy rosszabb?

    Egyáltalán, érdemes kihajigálni nehéz pénzeket új kamerára, vagy beérhetem egy valaki által megunt szerkentyűvel? Megveszi az illető a kamerát, nézeget vele ide, csattogtat oda, jól kizoomolja magát, gyönyörködik művében, aztán valahogy érdektelenné válik az egész. Két kazetta után a szekrényben vár jobb sorsára a kamera. Ilyenekkel van tele a Vatera. Nagyon remélem, hogy nem sértettem szabályt, nem reklámozni akartam. Szabad megunt házi kedvencet megvenni?

    A legjobbat szeretném, ez tény. Álmaimból viszont fel kell ébrednem, mert az orromra koppint a valóság. Pénz nem számít, az a legkevesebb. Sajnos szó szerint. Vergődöm az álmaim, és a lehetőségeim között. Betojt a mosógép másfél évtized szolgálat után, szerdán hozzák az újat, 71.000 csengő-pengő pénzek. Úszik az álom. Újra csak mások megunt ''lomjában'' tudok kotorászni. Ráadásul semmi biztosíték nincs arra, hogy én sem unom meg a kamerát az unoka, egyéb családtagok, és -Uram bocsá'- néhány házi porno megörökítése után.

    Tehát spóroljak megszakadásig, és vegyek minőséget, vagy spóroljak szakadásig, és vegyek alsó kategóriát, vagy spóroljak, és vegyek használtat?

    Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Új hozzászólás Aktív témák