Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • philoxenia

    MODERÁTOR

    válasz Neck #47038 üzenetére

    Kapcsold be állandóra a fényt a mobilon, mert annál gondolom lehet és szinte teljes sötétségben csinálj videót. Természetesen egy statikus lámpa belefér, mintha horgászaton lennél. :)

    Erre itt látható, hogy a K10D stabija is jó, ellenben hiába APS-C, max 800-as ISOés a kitobi gyenge fényereje ennyire volt képes vaku nélkül.
    A P20Pro biztosan sokkal jobb képet csinálna ott és olyan fényben, dacára a "körömnyi" szenzoroknak.
    Azon kívül vedd figyelembe videónál a 4k képességet is például... Vagy a 60fps-t. Vagy az S9+-nál akár a kettőt egyszerre.
    Nem vagyok mobil párti, sok mindent nem szeretek a mobilos fotózásban, de el kell ismerni, hogy rettenetesen nagy a fejlődés. A P9-en sem használtam ki a mobil képességeit, mert nehezebben tudtam elérni a szükséges beállításokat, így leginkább hanyagoltam. Itt is sok mindent nem találok még egy hónap után. A G6-nál szerintem még Neked sincs minden beállítási lehetőség a kisujjadban, mert Te se azt tekinted a jbb fotós eszköznek. Pedig könnyen lehet, hogy van amiben jobb az A6000-nél. Természetesen nem mindenben, de pont videóban meglepően jók a mobilok, köszönhetően a processzoraiknak.

    [ Szerkesztve ]

    Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

Új hozzászólás Aktív témák