Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    válasz andzsin73 #29959 üzenetére

    Nabasszus, a szeszért olvasgatom ezt a topikot?! Hétfőn akartam megrendelni az LP6-ot, de ez kevesebb mint a fele lenne. :((
    Az igaz, hogy az meg dupla kit, és ha a samuhoz veszek egy telét, akkor ugyanott tartok (a hiányosságait leszámítva pedig egyértelműen), szóval... Maradok inkább az eredeti tervnél (most, hogy ilyen jól megbeszéltem magammal).

    Ezt viszont feldobnám kérdésnek:
    Euronicsban venném (Cetelem kártyával lejön 10%, és mivel gyakorlatilag azonnal visszateszem rá a pénzt, nincs kamat sem), alapból két év garanciát adnak rá. Ám ezt meg lehet messzebbíteni három és öt évre, utóbbit egy tizesért.
    Kettő kérdésem van. Az első költői: érdemes-e? :) A második pedig az, hogy valaki ismeri-e ezeket a kitolt garanciákat, van-e bennük valamilyen csavar, vagy apróbetűs záradék, egyéb akna, amire oda kell figyelni? Ezzel mindjárt visszautalnék az első kérdésre: megéri-e. Az eladó szerint teljeskörű a meghibásodásra vonatkozó garancia hosszabbítása, és még törésbiztosítás is van benne (ez jól hangzik még akkor is, ha minden bizonnyal elég magas az önrésze). Természetesen szeretném elolvasni a szerződést, de egy ilyen felfokozott élethelyzetben nem biztos, hogy a helyszínen felismerem a sorok közötti csapdákat.

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák