- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Ez egy annyira soktényezős kérdés, hogy nem elég csak megfelelő helyre költeni a pénzt, hanem az első lépéstől az utolsóig helyesen kell eljárni. Nem csoda, hogy a Mesharray-hez hasonló iskolák (persze jó drágán) külön csak arra indítanak fotós képzéseket, hogy a színhelyes munkát megtanítsák. Kezdve a felszerelés megválasztásától az elméleti-gyakorlati kérdéseken át a felszerelés kalibrálásáig. És ahol a legtöbben elbasszák az maga a munka, mikor a workflow-ban nyomnak egy kapitálisan hülye konvertálást amivel az egész nem ért semmit.
Az én főnökeim például nagyon nagyon oda vannak a színhelyességért (ők egyébként color management szakik, ezért érthető), én ezt kevésbé tartom ennyire fontosnak, mert szerintem feleslegesen túlreagált témakör és én a fotózást amúgy is inkább művészi, mint mérnöki oldalról kedvelem. De azért aki a szakmában dolgozik az jobb ha tudja mi a dörgés (vagy vannak kollégái akik erre gerjednek és szívesen szöszölnek helyetted nyomdai előkészítéssel ).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest