Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz DewiL #52397 üzenetére

    Egyébként a belgák sincsenek sokkal többen és a kiosztásuk is érdekes, ott mégis van elérhető termék, de mindegy túl kell ezen lépni, ez van.
    Nem a lakosságszám számít, hanem a piac mérete. A belga kiosztás amúgy nagyon közel áll a franciához, így a legtöbbször ők nem is kapnak sajátot (valami eltérés van, mert láttam már belga billentyűzetfanatikust sírni, hogy miért mindig francia kiosztás jut nekik :D ).

    az sem fontos hogy mechanikus legyen
    Azért mechanikust írtam, mert ott van esély kupakcserére, bár a gyártók aktívan tesznek az ellen, hogy egyszerű legyen az élet. Nem mechanikusban általában egyedi kupakok vannak, és kész, így ha valamiből nincsen magyar változat, akkor nem is legózható össze.

    ROCCAT Horde Aimo
    ASUS TUF Gaming K5

    Körülbelül ilyen sorrendben húznám ki a listáról. A membranical/memchanical és egyéb szavakkal körülírt rettenetek a membrános és a mechanikus billentyűzet rossz tulajdonságát vegyíti, azaz membránosan rossz rajta gépelni, cserébe jó hangos is.

    ASUS ROG Strix flare
    Ennek szimplán csak vicces az ára ahhoz képest, amit nyújt. És ha ugyanaz a magyarított kupakkészlete, mint az újabb ASUS billentyűzeteknek (ROG Strix Scope például), akkor ezt jó nagy fokú igénytelenséggel hozza.

    Olcsón CM CK550, drágábban Ducky One 2 (bár a magyar változata messze nem hozza kupak terén azt a szintet, mint az angol vagy német, és ami miatt ajánlott) és Varmilo VA109M (világos kupak, így a monitor fényénél is látszik a felirat), ezeken belül red, silent red vagy brown kapcsoló.

    De mindegyik hangosabb lesz, mint a K800. Függ a kezedtől is, hogy mennyire, de biztosan hangosabb lesz.

    Esetleg még Cougar Vantar vagy 200K, bár ezek minőségével többeknek akadt problémája, érzésben és hangban ez áll a mostani billentyűzetedhez a legközelebb.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák