Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Domonkos

    Ármester

    válasz janos666 #34667 üzenetére

    force k7-em volt es viszonylag meg is voltam vele elegedve. Nem egy rossz billentyuzet, viszont csak 2KRO - ahogy gondolom az osszes 10k alatti vezetek nelkuli is az lesz. Azt tanacsolom, ha ez a szempont kelloen fontos, akkor vasarlas elott mindenkepp gyozodj meg arrol, hogy az altalad nyomkodott kombinaciokat mind beveszi a billentyuzet. Gyanitom hogy nem fogja, sot mar abban is biztos vagyok, hogy lesznek olyan 3-as combok, amikkel meggyulik a baja mindegyiknek.
    Az altalad emlitett logitechekrol nem remlik hogy lenne tapasztalatom - vagy ha van is akkor sem volt maradando elmeny... - viszont most gyorsba ki tudtam probalni egy mk520 parost. Az egerrol nem tudok nyilatkozni, de a billentyuzet kelloen jo volt. Az izlesemnek picit lehetne taktilisebb, es a picivel homorubb feluletu kupakok is javithatnanak rajta, de a lenyeg, hogy stabilak a billentyuk es elegge egyenletes az erzetuk. 2KRO ez is - szoval jatekra nem tudom hogy mennyire hasznalhato. Vezetek nelkuli teren nekem a logitechekkel volt a legkevesebb problemam; szoval ha mindenkeppen vezetek nelkulire kellene valtsak, szerintem toluk vennek. De szerencsere nem kell :DDD
    Ha tudsz, akkor probalj ki te is minel tobbet, ismerosoknel, szakuzletekben stb. es vedd azt, ami neked leginkabb bejon.
    Amugy az ansi kiosztast is igen hamar meg lehet szeretni :K

    Gender of electrical connectors is defined by the pins.

Új hozzászólás Aktív témák