Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Vegyesen játékra és gépelésre (nem sportszerű, inkább offline kalandozás, de azért jó lenne a viszonylag alacsony lag és a QWERASDF,shift,space gombok egyidejű működtethetősége ; illetve nem regényeket írok, csak email-t, fórumpostot, néha blogfélét...) keresek közepes méretű (nem kell csuklótámasz, vagy külön multimédia/touchpad régió, mert ölbe veszem, de ahhoz is jó, ha szélesebb fajta, mert úgy fekszik stabilan az ölben, illetve egyébként is hasznos néha a numpad), rádiós ISO billentyűzetet (az nem baj, ha felirat nem magyar, de a gombok ISO-ban sorakozzanak).

    Némi keresgélés után már majdnem rendeltem egy Gigabyte FORCE K7 Wireless-t, de még időben rájöttem, hogy nincs belőle ANSI és ugyan ez a baj a Microsoft Wireless Keyboard 2000 For Business-el is.

    A Rapoo KK amiatt lenne érdekes, hogy mechanikus, de túl kicsi és kompakt billentyűkiosztású, illetve csak annyit látok róla, hogy "magyar", azt nem hogy ANSI vagy ISO (előbbi is fel lehet címkézve magyarul, csak az nekem nem jó), csak apró fénykép van róla neten, ez így túl nagy zsákbamacska ilyen áron (~20k).

    Kizárásos alapon ez a kettő látszik esélyesnek:
    Logitech K270 (hagyományos gombkiosztás, de ~7k-ért félek, hogy a membrános mezőnyben is gagyinak számító gombjai lehetnek és/vagy recseg/ropog az egész.
    Logitech K360: ránézésre jó kompromisszumnak tűnik a kiosztás/méret szempontból (kicsi, de nem túl apró), de nem tudom milyenek a gombjai, lomhán súrlódóak (amivel nekem se gépelni, se játszani nem jó), vagy "röviden pattogósak" (mint az ollós laptop gombok, ami talán nem a legjobb, de nekem elfogadható).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák