Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Na voltam megnézni a 406ot... Eljött értem az ember, kívűlről ez a design nagyon elvarázsolt plusz az,hogy 17es kerekek voltak alatta fekete felnivel stb tehát hiába,hogy 17éves de azért megnézi az ember. :D

    Na elmentünk a műhelyébe, totalcaros checklistet plusz ,hogy mit kell átnézni az autón(részletes verzió) kinyomtattam, megnéztem mindent a-z ig.. Esztétikai hibák voltak rajta pld hátsó lökösnél kis húzás, vezetőülésnél szigetelés leszakadva, ajtón az a kis textilanyag vagy nem tudom mi az elvált az ajtótól de ezeket párszáz-párezer forintból meglehetett volna oldani , meg mondtam magamban ilyenre készülhetek hisz nem új autó.. Na jöjjön a motor.. Olajfolyás nyoma nem volt, kipufogó ordított mert sportdob volt rajta de megvolt a feelje,olajbetöltőnél nem volt ilyen tejfölszerű massza ,alapjárat is szép volt,olajszint megfelelő és tiszta volt.. Kezdtem magam elbízni na mondom kifogtam egy nagyon jo autot nagyon jo aron. Ja...Rozsda sehol nem volt..

    Na mondtam oké, itt bennt a telepen vagyunk a ház körül hagy menjek egy kört. 2x lefulladtam :DDD Jó hát kezdő vagyok meg sx4 en sokkal kisebb gázt kellett adni ,hogy elinduljon és sokkal fentebb fogott a kuplung na mindegy.. Megoldottam. 40-50el kocsikázgattam pár percet utána ezzel a nagy döggel kitolatni vagy 200métert mert elfelejtette mondani,hogy nem lehet megkerülni a házat csak menni egy ideig utána meg vagy tolat vagy ha tapasztalt vagy akk megfordul.. Na ekkora autoval nem kockáztattam meg így tolattam..

    Jöttem vissza, jobbra hátra beálltam,üres kézifék már mondtam volna jo akkor holnap jövünk egy autószerelővel átnézni jobban, de először üresbe padlógáz pár mp, utána szakaszosan, és utana olyan 5 ezres fordulaton hagytam.. NA hirtelen gázadásnál elkezdett dadogni ha alacsony fordulatról nyomtam neki így nem lett meg végül,nem bíztam a szerencsére hogy most lehet 10esből megvan de az is lehet h 150e... Furcsa volt.. Olvastam én mindent a neten már,hogy mitől lehet de szerintetek mitől lehetett?

    Tehát az volt lényeg,hogy nagy gázadásnál dadogott autó, mondta a csávó,hogy biztos kipuff miatt stb de én nem hiszem..

    De egy biztos.. Örülni fogok ha majd suzit veszek meg minden de ez az autó nekem nagyon bejött komfortra.. Beültem akkora hely volt,hogy az én 2méteremhez előre kellett húznom ülést mert kulonben csak nyujtott lábbal tudtam volna kuplungolni, széles minden.. Tehát most már megértem miért mondtátok tegnap,hogy akármilyen is lesz utána nehezen akarok swiftet. :D

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák