Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz Qru #91046 üzenetére

    En nem ilyen motorolaj adalekokrol beszelek....ezt en is olvastam, h eleg keteselyes a dolog, mit okoz a többi olajadalekkal.

    Amit en neztem az egy motorolajhoz önthetö kosz feloldo, ami elvileg feloldja a lerakodasokat. Jaratod a motort meg egy negyed orat majd leengeded az olajjal együtt. A friss olajhoz nem öntenek en sem semmit. Ez eleg logikusnak tünik, hogy müködhet.

    A masik egy ilyen dieselhez öntöd es segit a fuvokak/befecskendezök tisztitasaban. Ezt a benzin szürö csere elöti tankolaskor akarom hozzaönteni, es azt a tankot kijarni, majd szüröcsere. Vagy müködik vagy nem....max nem er semmit, de egy ilyet bejatszok.

    (#91045) !Overdose!: Nyilvan a legjobb lenne atomjaira szedetni es körömkefevel lepucolgatni mindent :D de en meg rosszat ezekröl az olajcsere elötti kosz oldo cuccokrol nem hallottam. Ettöl a felold valamit ami pont eltöm valamit dologtol nem felek. Ha akkora lerakodas van ami ettöl a szlötyitöl leesik es eldugit valamit az akarmikor leeshet es eldugithat....akkor mar inkabb az olajcsere utan hazafelemenet egyböl akadjon el, mint egyszer csak az autobahnon 150 nel.....a masik, meg, hogy a kocsi mondjuk tavaly ösz es iden tavasz között nagyon keveset volt hasznalva, de elötte utana nagyreszt autobahnon ment mindig,igy olyan egetrengetö koszlerakodasokra nem gndolok....inkabb kisebb szutyik, amiket szerintem egy ilyen lötyi felold es kifolyik....meglatjuk :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák