Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TrollBalint

    addikt

    válasz Qru #208005 üzenetére

    Ezek a motorok nem csak a 2010 előtti Volvokra érvényesek? Mert én azokról hallottam ezeket, hogy jók.
    Német vonal annyira nem tetszik, Opelből egyedül az Insignia tetszett, de most abban csalódtam. VW az amolyan so-so, ami tetszik belőle az a Passat, meg az Arteon, de ezek kellően újak és drágák :) Seat-ot mondhatni abszolút nem ismerem, a Skoda viszont még tetszik, főleg a Superb, meg az Octavia. Ez utóbbinál azért van némi félelmem, hogy milyen állapotúakat árulnak, ahogy látom a pályán, jópáran hogy mennek vele, de ha találnék egy megbízható állapotút, akkor biztos nem mondanék nemet :)
    Viszont a sok infó között elvesztem; melyikek azok a motorok Volvonál, amik ajánlottak? :)

    rbalint88: Alapvetően belefáradtunk a feleségemmel abba, hogy ennek az autónak mindig van valami nyűgje, sokszor kiderült, hogy arra vezethető vissza, hogy az előző tulaj (vagy az őelőtte lévő, aki valószínűleg céges autóként használta) nem tartotta jól karban. Az elsődleges cél, hogy lecseréljük, de nem minden áron. Következőre mindenképpen úgy fogom venni, hogy átvizsgáltatom egy olyan helyen, ami megbízható. (Erre vonatkozó tanácsokat, majd fogok kérni vásárlás előtt :) )

    szerk: a Civic-re nem reagáltam, abból vannak olyanok, amik nagyon tetszenek, az még esélyes lehet, csak úgy rémlik, annak nem túl nagy a csomagtartója

    [ Szerkesztve ]

    https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

Új hozzászólás Aktív témák