Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr.Burn

    őstag

    Gondoltam, hogy megosztom veletek az eddigi tapasztalataimat az auto van beuwen ceggel.
    Megbeszltuk, hogy melyik autot/autokat neztem ki. Pentekre azt mondta, hogy elmegy, es megnezi az elsot. Penteken keson delutan hiv, hogy ott van, de pont elvittek probakorre, es hogy O azt nem varja meg. Majd hetfon megnezi. Amugy valami miatt volt egy olyan erzesem, hogy el sem ment megnezni az autot.

    Most hefton hiv, ugyan csak delutan, hogy neharagudjak, de nem tudja megnezni, mert elromlott a kazan, es hideg van a lakasban, varja a szerelot. Erre mit mondjak? Mondtam neki, hogy rendben van, akkor mikor tudja megnezni? Azt mondja, hogy az egesz hetre mar van dolga. Talan a hetvegere, HA meg meglesznek az autok. Neki keddre mar massal le van beszelve ezert nem tudja akkor megnezni. Fix idopontot nem mondott, azt mondta majd hiv valamikor.

    Most nem az lenne az alap, hogy nem engem rak megint a sor vegere, hanem akkor kedden szepen elmegy es megnezi, ha mar egyszer lebeszeltuk? Biztos, hogy korrekt, meg megbizhato, de most ez nem igy jott le. Nem tudom, hogy megvarjam-e a kovetkezo hetet, remelhetoleg a kiskutyaja nem akkor fog eppen megbetegedni. :DDD

    "Later Nerd!"

Új hozzászólás Aktív témák