Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog (1)

    válasz LuckyL #167987 üzenetére

    Eskü nem értelek. Ha már csak azért h kötekedhess olvastad amiket írtam a saját autóimról akkor tudhatnád hogy nem vagyunk azonosak: én az autót annak kezelem ami. Ha meg kell javíttatni akkor meg kell javíttatni. Ez nem egy óvszer ahogy lusta emberek elképzelik h egyszer használom és utána elhajítom.
    Számomra a totalcar írásai max iránymutatóak és már nem egyszer bebizonyosodott h semmi másra nem jók csak klikk-vadászatra: ez kell a népnek ezt kapja mert különben nem élne meg az ott dolgozó brigád.
    Említed hogy olcsót nézek - nem emlékszem h írtam volna jelölt keretet, még ha hangot is adtam a jó magyar igénynek (miszerint minél olcsóbb annál jobb). Lentebb olvashatod az udvarral kapcsolatos válaszomat 8th-nak - neked is válasz. A Te jóléted nagyon nem érint mindenkit, pláne nem lesz sz@r valami mert a használat miatt karban kell tartani.

    (#167988) 8th: A nyári háznál nincs gond, csak télen amikor szeged szívében a Novotel mellett laknak az Öregék - ott csak a kommenista garázs lebontásával lehet bármit az utcára kitenni különösen a régi társasházi renCerben.

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák