Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz Atomgeszi #143495 üzenetére

    a nagyon tisztára pucolt motortér nekem eleve gyanús, mikor év elején vettem a golf kombinkat, jártam egy-két helyen, ahol ez volt a gyakorlat, egy kocsit át is nézettem, de valahol köpte az olajat és nem tudták bontás nélkül megmondani, mennyire vészes, a többi kocsiról meg én láttam, hogy pofátlan módon van visszatekerve az órája.

    amúgy kérdeznék is, hátha valakinek van ötlete azon kívül, amire magamtól rájöttem. van egy 2003-as dízel Fiestám, amit szeretnék lecserélni. nagyobb kocsi nem kell, többnyire egyedül járok vele a Vecsés-IX. ker távon (napi 65km), néha városon belül berakjuk a gyereket hátra ISOFIX-es üléssel, emiatt mindenképpen kell a hátsó ajtó.
    szívó benzinest szeretnék, nem kell semmi nagy szám, ne legyen full halott, de nem száguldozni fogok vele, a fogyasztás fontosabb. a váltó és a kormány legyen jó, precíz, erre háklis vagyok.
    a keret 1,3 -1,5M + van tartalék az esetleges hibákra, ha valami bekrepál.

    eredetileg Swift Sportot néztem, de a 3 ajtó és malomkerék felnik (tudom, le lehet cserélni) miatt kiesett, Fiat Panda 100HP volt még képben, de abból szökőévenként lehet látni eladó darabokat csak, nem egy tömegmodell. Golfok, Octaviák, Ceedek mind rengeteget futottak, ami ilyen árban van, akkor inkább megtartom a mostanit, azt legalább tudom, hogy volt karban tartva.

    bár a lelkem tiltakozik ellene, egyre inkább úgy tűnik, hogy 1.4-es Honda Jazzt kell vennem. van valami ötletetek ezen kívül?

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák