- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
-
Rick4
félisten
az már régen gáz, ha az asszonynak több pénze van, mint neked....nekem sajnos (de inkább szerencsére) nem adatott meg a tehető szülő "feature", így én inkább magamnak kaparom a gesztenyét..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
valaki otthon van mitsu 3000GT twin turbo-s verdában? kellene tudni, hogy a sima turbo nélküli és a turbo-s verzió főtengelye eltér-e egymástól.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
lenox
veterán
Kerdezd csak meg Gyurcsany papat, hogy mennyire gaz az... Nekem ugy tunt, annyira nem nagy gaz...
#12352: vegul is lehet, koszonom nektek, hogy ilyen onzetlenek vagytok, de inkabb az 5 millat kuldjetek. Elore is koszi. Mindig tudtam amugy, hogy vannak meg kivetelesen jolelku emberek .
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
-
nagyúr
már hétvégén is furcsa csörömpölő hang jött a kipugogóm felől, de tegnap végképp kilyukadt, így most olyan hangom van, mint egy tuning zsigának
jó mély öblös, brutális.most már tényleg igazi csajozós autó lett a szuzukimból... :
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
MaciG
addikt
Sziasztok
Nekem is lenne egy kérdésem. Valószínű hamarosan lesz egy "új" autó a családban és igazából 2 típus az amire leszűkült a kör.
Az egyik egy SEAT LEON 1.8 T SPORT R a másik meg egy Honda CIVIC TYPE-R . Konkrétan nem ez a 2 hirdetés közül lesz kiválasztva csak a pontos típus miatt. Igazából mind2 nagyon tetszik, és valószínű a civicet választanánk, csak a váltója elég hülye helyen van.
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
Integra
titán
attól függ, hogy mennyire akarsz nyersességet, keménységet és zajt.
vezesd mindkettőt, mindkettőnél ugyanazokat a kérdéseket tedd fel.
aztán eldöntöd hogy mi jön be neked inkább.
van egy másik ctr, most eladó, az egész biztos forrásból, de 3.69 [link]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lajafix
addikt
válasz fokukac #12363 üzenetére
foltozd be gyorsan, mert seperc alatt az anyakönyvezető elé kerülsz, az meg már a végső stáció...
Ma láttam 2 atipikus anyukát gyereket szállítani az iskolába:
1. Anyuka telefonál-persze kézben tartja a mobilt- és araszol a dugóban, gyerek hátul szabályosan bekötve, a sávváltás nehezen megy neki, hiába no a BMW X5ös nem éppen városi autó, fehérben meg még ritkább.
2. mögötte jövő autóban egy totál szőkített copfos hölgy fél arcát takarja a napszemüveg, meredten nézz előre, de a kor csak látszik rajta, mellette ül a legalább 12 éves lánya, no meg fiatal szőkék általában az anyósülésen, nem a kormány mögött foglalnak helyett egy Porsche Cayenne-ben.Lenox, valamelyik nem a kedves feleséged volt?
Rock'n Roll
-
MaciG
addikt
válasz Integra #12365 üzenetére
Igazából a lényeg hogy jól nézzen ki (ami mondjuk szubjektív), a másik meg ,hogy sportos legyen, legyen meg a vezetési élmény Annyira nem értek még hozzá, de mivel pár év múlva úgyis az enyém lesz majd az autó (egyenlőre még "családi" lesz),azért érdeklődöm, hogy mégis melyiket kéne
BANZAII
-
Integra
titán
kinézet szubjektív
mindkettő disznó nagyon, nekem hátulról a leon egyértelműen jobban tetszik, iszonyat szép lámpák, letisztult segg, szóval a legszebb seat ez.
ugyanakkor ha örömautózás, akkor a ctr, ez egyértelmű, motorban, váltóban, futóműben, szóval egész mechanikában nem fogja meg a leon. amúgy meg ha kapcsol a vtec és meghallottad a hangját, onnantól úgyis eldöntötted hogy ctr lesz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
_seth_
veterán
válasz fokukac #12375 üzenetére
Nekem kereken 2000 forint egy foltozás. Tegnap ez 2 lyuk volt...
Jah, sry, elnéztem.
[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Füge007
senior tag
-
Dare2Live
félisten
válasz fokukac #12378 üzenetére
Ha jól emlékszema tied is koros, így 12év után ahogy látom kezdenek sorra jönni a bajok a swiftel persze 12év panel elött állás meg 2tanulovezető csaj, meg a nem javított dolgok megteszik a hatásukat akárhol....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
válasz Dare2Live #12385 üzenetére
ez még csak 8,5 éves.
sok baj összességében nem volt vele, csak az elmúlt egy évben a kopóalkatrészek jöttek sorra...aszongya, hogy, a teljesség igénye nélkül :
tavaly január : féltengely-csere, olajcsere (már nem emlékszem, de talán 30 rugó volt)
tavaly július : kipufogó csörömpölés, ingyen javítva
tavaly október : vizsgáztatás, új forgalmi, zöldkártya, gumiharang-csere, tömítés-csere, 65 rugó
tavaly december : új akkumulátor, 22 rugó
idén március : olajcsere, 10 rugó
idén március : új nyárigumi-szett, 42 rugó
idén május : kipufogó csere v. javítás (nemtom mennyi lesz)
így összeadva már sok.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Füge007
senior tag
-
Füge007
senior tag
válasz Integra #12390 üzenetére
De ha sokalja a költségeket minek vesz bele ennyiért, hm.....?! Nem értem. Mindenesetre egy ilyen kis akkuért sok. A barátnőm Twingójába Varta silver line akkut 3 év garival 9500.- vettem, ami szerintem annyira nem gagyi termék. Lehet vannak hipi szupi akkuk, de minek, egy átlagos kiskocsiba?
Füge
-
Rick4
félisten
válasz Füge007 #12388 üzenetére
én is meglepődtem, mikor nekem karácsony előtt pár nappal 28K volt a 74-es varta, mint utóbb kiderült a lengyelek valami bazi nagy akksigyárat építettek, és felvásárolták az összes ólmot. tavaly épp csak 6X volt áremelés az akksiknál..
-
CriticalHit
őstag
Szerintetek, Mazda2 1,3 TE vagy Mitsubitsi Colt 1,5 CZ3?
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Rick4
félisten
válasz CriticalHit #12399 üzenetére
mitsu.
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest