Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Sziasztok!

    Lassú a gépem, rá kéne dobni egy kis pénzt, mert nem nagyon élvezem.
    1. Mire fogod használni a gépet?
    Hétköznapi felhasználás, de egyszerre akár 30 króm ablak, és a 20-30 gigás 1080p filmeknél már csúszik a hang KMPlayernél, még gyors módban is. Játszanék régebbi játékokat, de a San Andreas is csak alacsony részletességgel nem szaggat.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
    Asrock H61M-HVS (azért jó mert 775-ös Asetek vízhűtőm van), G530-as proci, 1x4GB Kingston Hyperx Blu, egy kissé badsectoros WD raptor 300-on van a rendszer, mellette egy terás Samsung és egy 750-es nemtommilyen vinyó. Integrált videokártya, sajnos a Radeon 3850-es csíkos lett meg kékhalálos.
    Chieftek 350-es táp.
    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
    Ami a legtöbbet gyorsít rajta. Első körben SSD, 4giga Ram és egy egyszerűbb videokártya jut eszembe, ha már procit vennék lehet jobban megérné videokártya helyett inkább APU-s cuccra beruházni nem? A RAM nem biztos, hogy kevés. Ha más többet dob rajta akkor az fontosabb.
    4. Mennyi a kereted rá?
    Minél kevesebb, nyilván pár tízezret rá kell szánni, de 100 környékére sem szeretnék menni.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
    Egy 1680x1050-es monitor és egy FullHD TV van rákötve. Nagy különbség szerintem nincs, hogy melyiken játszok, de nyilván nem duálban, mivel az egyik 20"-os a másik 42", másfél méterre egymástól. Nincs külön hangszóróm, a TV-n megy a hang HDMI-vel.

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák