Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jocomen

    aktív tag

    válasz ST05 #55677 üzenetére

    Drága alatt azt értem, h nincs 30k alatt normálisan kinéző Zx7-es lapjuk, míg msi-nek pl igen. De még a 30+ osokon is alig van hűtés és a sata csatik úgy vannak elhelyezve, h tuti útba legyenek, ha 1x be kell nyúlni a gépbe, és bántsák a szemedet. Egyszóval erősen motiválnak, h adj ki még pár ezressel többet a lapért.
    30 felett nem is nagyon nézelődtem, az az igazság, mert sokalltam.
    Egyszóval asus felé húznék leginkább, de +5k különbségnél már elgondolkodok.

    Pete55555: Ha mindenkinek olyan tapasztalata lenne mint nekem, akkor már nem is léteznének.
    Szomszédnak az integrált hang volt gyári hibás. Csarélték a lapját, majd egy villám kisütötte az integrált lan-t.
    Másik srácnak nemtom mi volt a gondja asrock-al. De a vicc az, h én lapomba is valszeg ugyanaz a x@r hang & lan van, de mégis semmi baja. Asrockban ugyanazok a gagyi komponensek is nagyobb eséllyel romlanak el. :))

    Asrockot szerintem annak érdemes venni, akinek van minden alkatrészből cseredarab, és sok szabadideje. Így ha vami nem müxik, akkor ráér babrálni a driverekkel, tesztprogikkal, cserélgetni a ramokat, hdd-t, oprendszert, ... mert ugye nem azzal kezdi az ember, h visszaviszi az alaplapot, hanem küzd egy pár órát vele, míg rájön mi lehet a baj.
    +min. 1 út a boltig, ha a hiba állandó és még garis a cucc. Különben lehet, h nem tudják reprodukálni a hibát és megy a huzavona.

    Szerencse a szerencsétlenségben, h az általam hallott esetekben ha volt hiba, az hamar kiderült és így lehetett gariztatni. De akkor is pár óra/nap piszmogás otthon és legalább 1 út a boltba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák