Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz mephi666 #60467 üzenetére

    ...ja, de a kerékpáros jó eséllyel csak magát töri össze

    Ennek semmi jelentősége nem lesz, ha közvetlenül vagy közvetve balesetet okoz és emberek sérülnek/halnak meg. Az alkohol semmiképpen nem javíthatja egy ember járművezetési képességeit, csakis ronthat rajta, emiatt teljesen abszurd, hogy ilyet engedélyeznek.

    Csak az számít, hogy mindenki biztonságosan eljusson az úticéljáig. Ha ehhez a zéró toleranciát kell alkalmazni és az ittas vezetőket, száguldozókat stb. börtönbe kell zárni, akkor ezt kell(ene) tenni. Vasszigorral kellene büntetni a közlekedésben előforduló minden olyan szabályszegést, mely mások testi épségét a legkisebb mértékben is veszélyezteti, vagy ilyen következményekkel járhat.

    Én nemhogy az alkoholfogyasztást nem engedélyezném a kerékpárosoknak, előírnám nekik a kresz vizsgát és a kötelező biztosítást is. Semmi keresnivalójuk nincsen enélkül a közutakon. A gyerekek mehetnének kísérettel egy olyan emberrel, aki rendelkezik kresz vizsgával és biztosítással és az ő felelőssége lenne, ha baj történik, illetve az ő biztosítása rendezné a kárt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák