Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz ElektrikusDE #55415 üzenetére

    jaja, a lakóautó frankó dolog... csak hát az ára versenyben van egy lakás árával :K

    #55414: beletekertem egy videójukba... a fickó lényegében home office-ból dolgozott közben, a nő pedig spórolt pénzt a szűk 1 évre :K meg új autót vettek, mert nem akartak szívni a szerelgetéssel (...volt viszont ismerősük, aki szerelésben jártasabb és azok régebbi használttal bátran nekifutottak hasonló utazgatásnak)

    ...nálunk ami nagyobb terv: műszakilag rendb erakni úgy a kocsit, hogy 2 év múlva bátran neki merjünk vágni egy nagyobb útnak, ahol anglia/írország a cél... :K csak hát nem lakóautóval, így minden éjszakára más-más országban foglalni szállást :) ...kicsit aggódok én is műszaki hibák miatt, de ha belegondolok, hogy a lassan 30éves F majdnem 10 évet volt nálunk és 50000km ment bele... soha nem hagyott ott sehol... országon belül is volt hogy 1hét alatt kb 2000km ment bele és akkor még hengerfejmunka, vezérműszíjcsere és nagyobb melók előtt állt... ez az út hasonlóan hosszú lenne, de nem országon belül, hanem "kiegyenesítve"

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák