Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiel Ston

    senior tag

    Most hétvégi "játék" mert másra nem tudok gondolni. Story: Full felpakolva gyorsforgalmiról jövünk anyósékkal gyerekemmel hátul a kocsimban csepel pláza irányába a Corvin és Kossut út kereszteződése ugye egy elég "lájtos" 90fokos kanyarra válik szét a lámpánál. [link]
    Bal sávon haladok 40!!!-el annál többel nem lehet bevenni kényelmesen a kanyart..ahogy megérkezek az egyenebe abban a pillanatban hirtelen jobbról index minden nélkül fehér VW golf rámhúzza a kocsit mintha ott se lennék persze telibe fékezek. Semmi bocs, semmi, elhajt...Na mondom akkor megkérdem mindjárt ez miért is volt jó. Szent Imre Térnél lámpánál találkoztunk picit...persze menő 40-45 év körüli faszikám mikor kérdeztem hogy miért volt ez így jó, a válasz egyszerűen annyi, hogy idézem: FELTARTOTTÁL!!!
    Konrétan a jóédes anyja ott ül mellette szája alapba befogva, rám se mer nézni, én győzködöm magam hogy ne rángassam ki és picit cibáljam meg az embert...mondom neki hogy a veszélyeztetés és másik sávba áttolása a másiknak az belefér nála ezek szerint mert Ő feltartva volt a jobb sávban álltalam. Persze annyiban hagytam mert láttam teljesen süket az ember mindenben. Kívánom hogy találkozzon valakivel aki nem fogja vissza magát majd.
    Ti (akik játrok erre) tapasztaltátok már hogy jobbról elsőbbsége van a besorolóból a birkáknak?

Új hozzászólás Aktív témák