Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz #48525824 #37081 üzenetére

    Tudnek meg millio videot linkelni videókat bárki tud linkelni. Én is tudnék saját videókat mutogatni ha hozzáférnék mert mindkét 3.5t céges kocsi amibe néhanap beleülök be van kamerázva. Többször találkoztam olyan forgalomban cikázó bringással aki feltartott két! forgalmi sávot mert a sávokat elválasztó szaggatott vonalon tekert és jobbról balról kerülgették az autósok. Legutóbb kollégával egy biciklis futár nyakán mentünk keresztül majdnem mert pont előttünk vágódott be hátranézés nélkül a felező vonalra úgy, hogy csak lendített egyet a kezén és már indult is. Hátranézni? Minek azt van azon fék! Mindez a nem éppen gyér forgalmú Kispesti Határ úton történt. Azt is imádom amikor lassítás és szétnézés nélkül kivágódnak a zajvédőfal vagy a sövény takarásából a semmiből a biciklisek és satufékkel kell miattuk megállni. Ha meg szóvá teszi az ember rögtön jön a mit száguldozol lemez. Biciklisek 99%-a leszarja de szerintem nem is ismeri a jobbkéz szabályt (kerékpáros kresz oktatás teljes hiánya ugyebár... :U ) és szó nélkül betekernek az ember elé. Még akinek jogsija van az is teljesen meghülyül ha biciklire ül mert "ez csak bicikli ezzel lehet". Szóval nem kell itt démonizálni az egyik felet (autós) amikor másik fél (bringás) is pont ugyanolyan hülye vagy még rosszabb mert pofátlanul visszaél a helyzetével mert van azon fék meg úgyis kikerül úgysem fog elütni nekem van elsőbbségem stb...Mint a viccben a sírkő felirat: nekem elsőbbségem volt neki kamionja. Akkor van elsőbbséged ha megadják. A legtöbb biciklis nem partner a közlekedésben. Nem figyeli a forgalmat nem figyeli mi történik körülötte csak csőlátással mint a lovak a környezetét teljesen kizárva nem ritkán agyba dugós fülessel a fülében teker előre mert megteheti, mert ő a biciklis és mindenki takarodjon mert ő jön. Pff...
    Különben meg annyira bírom amikor néhány biciklis magára ölti az önjelölt igazságosztó szerepét és felraknak mindenféle (számukra) felháborító videókat irgalmatlan súlyos szabálysértésekről (ami egyébként néha nem is az szóval pár embernél teljes a sötétség) a youtube-ra ahol aztán a többi hasonszőrűvel (például a SanskritFritz néven fröcsögő vezér-idiótával az élen) jól kifröcsöghetik magukat és fényesre sz**6ják egymás cerkáját. Lehet, hogy kicsit magatokba kéne nézni nem? Több tízezer autó közt ott estek keltek biciklivel, lihegve zihálva szívjátok az utca porát meg a szmogot (bravó, taps :D ) miközben feltartotok mindenkit és ha valaki esetleg a kelleténél közelebb megy el azt jófajta kommunista rögtönítélő bíróságok mintájára máris felkoncolva felhúznátok az első lámpavasra mert mit képzel a rohadt szemét. Nem kell az autók között tekerni vagy ha már tekersz vágjál mindehhez jó pofát mert a helyzet a későbbiekben sem fog változni. Ez van.

    a jogsihoz sajnos nem kell ész. A bringázáshoz még annyi sem sőt már józannak sem kell lenni. Kis pityókázás aztán lehet hazafelé artistát játszani. Alanyi jogon tekerhet bárki az autók között aki fizikailag képes rá mert csak és senki nem nézi, hogy vajon mekkora retardált is az illető. Na? Ilyenkor mi van?

    [ Szerkesztve ]

    A demokrácia a csőcselék uralma

Új hozzászólás Aktív témák