- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Debrecen, Böszörményi út:
Metálkék román vw polo sedan:
1. 2 sávos út, én a belsőben mellettem a román, előtte útépítés, kiteszi az indexet és húzza is a kormányt, dudálok, hogy itt vagyok, hátul ülők néznek bambán. Fékezek bejön elém majd index ki megint....
2. Kb 300 (nem vicc!) méterrel később ő ugye kint a külsőben, előtte villog egy megbízható H astra és éppen csak gurul mire a barátocskám ismét index és annak ellenére, hogy nyomom a dudát ugyanúgy bevág elém, persze csak azért elém mert fékezek,h ogy beférjen elém.
3. Előttem áll a lámpánál pirosat kapunk (böszörményi-füredi kereszteződés), mi az egyenesen haladó sávban vagyunk mellettünk a kanyarodó balra. Balra zöldet kapnak mire ez a "profi" kiteszi az indexet amit meg kell hagyni tud használni "irányváltoztatás előtt/sáv elhagyásakor használni kell" na nála ez egy jelzés, ha ő kitette akkor valamelyik bekövetkezik. És le is kanyarodott úgy balra, hogy közben a balra kanyarodó sávból is kanyarodtak de nem zavarta....Másik nagy haverja lehetett az az x5-ös bmw-s aki a debreceni fórumban pontosan 3x tolatott neki a falnak mert csak nem fért ki... és hát a kormányt nem tudta teljesen eltekerni de miután 1x puffant, kinéz nem lát semmit kicsit előre majd nagyobb gázzal hátra... tuti megoldás, majd előre nagy gázzal éppen megmaradt az előtte álló, majd hátra finoman majd amikor elérte a falat nyomta a gázt hátha kiüti a falat 4 szinttel az utca fölött.... utána ki tudott kanyarodni, ja szabálytalanul állt és rossz helyen, előtte szabályosan álltak, mellette szabálytalanul szintén egy tuareg.... ez csak így hirtelen ma.
Ja még egy: van a mercedesekben Tank Mód legalábbis egben láttam: kb 2 b30-as téglányi rés volt letakarítva a szélvédőn a többi jég és így jött velem szembe de... itt jön a poén: refi és ködlámpa is fel volt ám kapcsolva még hátul is égett a ködlámpa... arra nem gondolt, hogy lehet nem azért van sötét mert gyenge a fényszórója hanem mert csak 1 rést takarított le?
Társa lehetne: előző szériás honda civic ami már az ufoautó külsővel rendelkezik. Főúton egy rongyal törölgette a szélvédőt belül. Persze lehet, hogy nem működött a belsőtér ventije....
Na de ez ennyi, aki csak úton van írhatna ilyet reggeltől estig szóval nincs ebben semmi érdekes
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest