Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lunatik

    friss újonc

    sziasztok,
    szeretnek KBC-nel levo USD-t a leheto legolcsobban a Webkincstarhoz kuldeni EUR vagy HUF szamlara.
    melyik a legjobb? melyik lehetseges egyaltalan?
    - direktben ugye nem valt a KBC devizat, kerdes ha beadok pl. egy HUF-os megbizast ami biztos nem teljesul, de atvaltodik a penz, akkor azt engedi kiutalni tovabbi ugylet nelkul? ugy erzem ezt ok nem banjak, csak a jogszabalyok miatt nem valhatnak kozvetlenul. probalta ezt mar igy innen valaki?
    - ha ez nem megy, es nyitok USD devizaszamlat pl. a Raiffeisennel (ugy tudom ingyenes) es oda kuldom ki akkor az menetkozben atvaltodik es vissza a lehetseges kozbeeso bankok miatt vagy a kuldott osszeg erkezik pontosan? (onnet mehetne Wise-ra, majd MAK)
    - tovabbi opcio a Revolutra ki az USD-t; de neztem Revolutnal a szamlaimat ami tulajdonkeppen egy szamla, mert az appban barmelyik devizahoz tartozo adatoknal ugyanaz a LT IBAN szam szerepel (ami hivatalosan EUR, gondolom). ha ide kuldom, egy masik orszagba, valtanak kozbeeso bankok mielott eler a Revolutig? ha elert a Revolutig a USD es nem lett kozben valtva akkor a szamlamon USD-ben latom majd vagy a Revolut masban (HUF vagy EUR) irja jova (bar ezt valoszinutlennek tartom)?
    bocsi a sok kerdesert, koszonom ha barki barmelyikre tud valaszolni! :R

Új hozzászólás Aktív témák