Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZo72

    tag

    válasz Zada #77685 üzenetére

    Kezdőként -mivel most tanulom én is- csak annyit tennék hozzá, hogy nézegetheted őket, de nem biztos, hogy meg is tudod venni. (Épp előttem írták ahogy látom.)
    A listában ugyan ott vannak, de csak amikor leütöd az "entert" a vásárláshoz, hogy na ez kell nekem és éppen már csak fizetned kellene, akkor írja ki a kincstári rendszer, hogy nincs elegendő mennyiség, nem tudnak adni belőle.
    Vagy agyalsz tovább, hogy akkor most melyik másik legyen vagy próbálgatod naponta, hátha lesz megvásárolható mennyiség a kiszemeltből vagy lesz újabb és kezdődik elölről az agyalás. Bár ilyen rövid lejáratnál nagy csodák nincsenek, ahogy látszik.

    Azt, hogy melyik DKJ mennyit hoz, azt egyszerű megérteni, csak el kell kezdeni a vásárlást, legfeljebb nem zárod le. (Legalábbis a kincstár rendszerében egyszerű.)
    Pl. megadod, hogy 1000.000 Forintért akarsz adott DKJ-t vásárolni és kiírja a rendszer, hogy akkor most 915.000 Ft-ot kell fizetned. Amikor lejár, 1.000.000 Ft-ot kapsz érte.
    Persze ez már látszik a Vételi és Eladási árfolyamokból is csak így világosodik meg egy kezdő, hogy mit is jelent, az, hogy nem kamat van, hanem névérték alatt veszem meg és később megkapom a névértékét.

Új hozzászólás Aktív témák