- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Szmeby
tag
Beléptünk az afterbe, szerintem hedge fundéknál most nem alszanak.
Mibe, hogy most építik le a nagy short pozikat nagy tőkepiaci összefogással?A KBC is tiltotta őket fél négytől fél hatig a parnerük miatt. Elvileg már újra lehet velük kereskedni.
[ Szerkesztve ]
-
YellowFlash
aktív tag
Crypto tradingre melyik oldalt/appot ajánlanátok?
They don't know... PepeLaugh
-
Pharaoh
aktív tag
Hi!
Van olyan honlap ahova regisztrálva lehet kedvencek listát csinálni és rajta az összes európai etf, részvény és amerikai részvény is? Hogy könnyen átláthatoan lassan az árfolyamokat amik engem érdekelnek ?
-
Oppenheimer
nagyúr
Vajon ez igaz?
[link]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
devast
addikt
válasz Vision #51277 üzenetére
De látod van... most van az amcsi igazságszolgáltatás tesztje. Ha ezt megússzák kis bírságokkal, azzal kb azt mondják, hogy wallstreet bármit megtehet következmények nélkül. A robinhood-nak már kaszáltak az tuti, ha túl is éli a class action-őket kutya nem fogja ezek után használni.
-
addikt
válasz Lex Icon #51263 üzenetére
Mondjuk pont én szoktam az utolsó lenni, aki a Teslát védi, de mi az, hogy nem versenytársak? Ez az egész interjú arról szól, hogy meghatározza magát a Teslával szemben, aki mára az origo lett, amihez viszonyítja magát mindenki.
Szóval lehet, hogy egy kicsit "biased" a véleménye -
YellowFlash
aktív tag
Közben regeltem Binance-on, vettem egy jó adag Dogecoint. TO THE MOON!
They don't know... PepeLaugh
-
Shade45
senior tag
válasz YellowFlash #51308 üzenetére
Hogyan fizettél be, és milyen költsége volt? USD?
-
Ixion77
addikt
Csak aztán ne felejts el időben kiszállni...
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Ixion77
addikt
válasz Oppenheimer #51305 üzenetére
Szerintem ugyanannyira, mint ez
[link]
Odaát is hergelik a népet.. Nem lesz az uszításnak jó vége."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
szekra
addikt
RIP
-
sunavlys
senior tag
válasz favagoJoska #51299 üzenetére
Sőt még a kamat is.
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
Kobe
veterán
Annal biztosabb jelet a kozelgo pukkanasnak, mint amikor a piacot a twitteren 1-1 celeb altal beirt felmondat mozgatja, a tomeg pedig fejvesztve, tatott szajal rohan kapkodva egyik f*szerdobol a masikba, nem igazan tudnek elkepzelni
[ Szerkesztve ]
-
Lex Icon
senior tag
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Adott egy 3 éves 2018-as TBSZ az Államkincstárnál, amin van 2021/K PMÁP. A PMÁP idén augusztusban fog lejárni. A TBSZ-t hosszabbítani tervezem 5 évesre. Az lenne a kérdésem, hogy miután lejár a PMÁP, lesz-e arra lehetőségem, hogy PEMÁP-ot (is) vásároljak? Azaz a TBSZ-en lévő forintot át tudom-e váltani euróra anélkül, hogy kivenném a pénzt a TBSZ-ről?
Köszi!
-
vnorbi
aktív tag
válasz Lex Icon #51320 üzenetére
A kiutalással bukná a TBSZ-t.
A Kincstár amúgy az üzletszabályzata szerint végez devizaváltást, de csak a másik irányba, és vannak hozzá speciális feltételek:
"A Kincstár elfogad ügyfélszámlán lévő euró összeg forintra váltására szóló megbízást abban az esetben, ha a megbízás célja forintban kibocsátott állampapír megszerzése és a szabad pénzegyenleg korábbi euróban kibocsátott állampapír vásárlásából, illetve esedékességfizetéséből származik. Az átváltás árfolyamkockázata az ügyfelet terheli. Az ügyfélszámlán nyilvántartott euró átváltása az MNB általi feldolgozás napján érvényes hivatalos MNB devizavételi árfolyamon történik."
-
addikt
A tegnapi CD projekt kilövés is Musk érdeme volt Nem mondom, hogy haragszom rá emiatt
[link]Két tegnapi kedvenc kommentem a GME helyzetről:
Robinhood told users it may close some 'at-risk' positions
Robinhood isn't making any friends today
I can't remember a beloved company doing so much to destroy its reputation in a single day for a long time. This is like when FX brokerages were suing retail clients for losses after the SNB fiasco.
You hate to imagine a similar level of regulator ridiculousness in equities.
I hate to hear people say that GME isn't being fundamentally valued properly so it's market manipulation and should be stopped. You don't need to have a fundamental view on anything to make a trade, you have to have a reasonable basis. If the stock is held 130% short and there's an incredible pain trade underway, that's a reasonable basis to get involved.
Most of all, I don't want any broker telling me what the fundamental value of anything is.
-------------------------------------------------------------------
Robinhood says it plans to allow limited buys of "certain securities" Friday
An update from Robinhood.
-to monitor situation & may make adjustments
-says the cessation of buys on the stocks was a risk-management decision
-to allow limited buys of these securities tomorrow
-made a tough decision to temporarily limit buying
-plan to allow limited buys of certain securitiesThese guys, and their ilk .... It not enough to make an obscene amount of money selling retail trader order flow, when retail traders do manage to make some money they've then gotta be shafted.
<venting complete, carry on>
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezustben amugy van fantazia, tenyleg szarra van manipulalva. Regen volt egy kis pozim benne, de bezartam nullszaldon, mert nem lattam katalizatort amitol megvaltozna az ara. Lehet ez okoz majd egy kis valtozast. Ha lenne most kis penzem, vennek ezustot.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Kobe
veterán
válasz Oppenheimer #51325 üzenetére
Revoluton kerestem pont a napokban, ez van helyette:
Not too long ago, we announced that you could buy gold directly through the Revolut app. From today, all European Economic Area customers (excluding Lithuania, Poland, and Hungary) can also buy silver in exactly the same way
Jatszospenzzel nem volt kedvem mashol beprobalkozni vele
-
Is-tee
aktív tag
Tud valaki segíteni, hogy mi van abban esetben, ha elfelejtettem a weblincstár felhasználó nevemet? Hol tudok utána járni? Esetleg e-személyivel belépni?
-
vnorbi
aktív tag
válasz MasterMark #51330 üzenetére
Plusz rajta van a havi számlakivonatokon is ("UF" utáni számsor), és ha használt MobilKincstárat, az megjegyezte, onnan is visszakereshető.
-
Mercutio_
félisten
válasz Oppenheimer #51332 üzenetére
Ekkora összegnél nincs is kockázat, azt hittem legalább 6 számjegyű játszóspénzzel toljátok
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Is-tee
aktív tag
válasz MasterMark #51330 üzenetére
Az a baj, hogy az emailt se találom, lehet véletlen töröltem
-
j0k3r!
senior tag
válasz Oppenheimer #51332 üzenetére
Az ezüst/arany nemesfém piac szerintem nagyon máshogy működik, mint egy GME stock. Itt geopolitika, más országok tartalékai, stb. is játszanak. Sok sikert, de óvatosan!
some men just wanna watch the world burn...
-
addikt
-
aujjobba
addikt
válasz Mercutio_ #51334 üzenetére
Nade kerem!
Eloszor is, a befizetett 70 EUR-bol vettem hatvanfele filleres reszvenyt vakmajom modszerrel, amibol par nap alatt 79 EUR lett.
Aztan ebbol vettem BB-t, majd NOK-ot, amivel feltornaztam szeduletes magassagokba, 95.25 EUR-ra!Ez nagyjabol 36% (adozas elotti) profit alig egy het alatt.
Na ki a meno trader?(jovore majd elbachatok vele par orat mire ledokumentalom az adobevallashoz a kb. 60db adasvetelt, ami ehhez a mutatvanyhoz kellett)
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
-
julius666
addikt
válasz Oppenheimer #51325 üzenetére
Van igazság abban, amit írnak, de sok újdonság azért nincs ebben. Illetve az ezüstnek némileg más a market capje, napi forgalma, mint valami útszéli szutyvadék részvénynek, picit máshogy működnek a dolgok...
Ettől függetlenül sok sikert kívánok nekik, szívesen a nyakába önteném (az eddig egyébként sem különösebben rosszul hozó) ezüst bagjeimet pár reddites anarchistának.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz julius666 #51344 üzenetére
Irtam is az elso hozzaszolasomban a temaban, hogy nekem is volt mar ezust poziciom. Nem most talaltak fel a spanyol viaszt. De most figyelmet kapott a tema es jo lehetoseg gyorsan egy kis penzre szert tenni,
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
aujjobba
addikt
A MobilKincstar (MAK) azt mondja februar elsejen esedekes a gyereknek 73665 Ft kamatfizetes a 2034/S_BABA kotveny altal.Ehhez kepest most jott epp SMS jovairasrol, 70333 Ft osszegrol.Minek koszonheto vajon a ~3ezer Ft kulonbseg? (3 napi kamat nem lehet ennyi)Targytalan, a MobilKincstar mar a 2022.02.01-en esedekes kamatot mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
Annyira boldog vagyok, hogy 34.4% pluszban nem tudtam eladni tegnap a cd projektet... Ma már megint vásárolhatnám vissza.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
cech19960320
tag
Halihó
Én még messze nem tartok ott, hogy olyanokkal játsszak mint ti, így csak olvasgatok, tanulok.
De egy kérdés felmerült bennem.
szerintetek mi az a megtakarítási összeg, amivel már érdemes belépni a részvények világába?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest