Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • j0k3r!

    senior tag

    válasz Lex Icon #43512 üzenetére

    "Ha van 10x-es forgalomra igény, akkor miért menne csődbe a többi mind?"

    Azért mert kvázi önhibájukon kívül állami rendelet miatt a földön kell, hogy legyen a gépek 95+%-a, melynek hatásaként csak ég a meglévő készpénzük? Szerintem, ha lenne egy közvéleménykutatás, hogy ki merne repülni mondjuk maszkban, kesztyűben egy fertőtlenített gépen, akkor 10-ből 5 ember simán menne. Nem veszélyesebb így repülni, mint állni a villamoson vagy buszon, szóval az igény most is megvan, csak az országok újtát állják (egyelőre) ennek az igénynek.

    "Pont annyi cég marad meg, amennyire igény van, ill. amelyik gondolkodott előre egy válság helyzetre is, ami már régóta várható volt, tehát nem mondhatja senki, hogy váratlanul jött."

    Mikor volt ilyen a történelemben, hogy az egész világ karanténban van? Szerintem soha, ilyen forgatókönyv nincs. Én nem védeni akarom ezeket a cégeket, de aki a sohára készült volna az elmúlt 10 évben az meg lemaradt volna, így működik a kapitalizmus.

    Én teljesen értem mit mondasz, és jó lenne ez a természetes szelekció, de abban julius666-al értek egyet, miszerint ez egy olyan szektor, ahova nem lehet csak úgy hipp-hopp beugrálni a megüresedő helyekre.

    some men just wanna watch the world burn...

Új hozzászólás Aktív témák