Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz mgoogyi #30353 üzenetére

    megy, 17 evesen is vehetsz nekik.
    a babakotveny nem kockazatosabb ebbol a szempontbol mint barmilyen mas magyarorszagon vezetett szamla, sot valszeg ehhez nyulnanak legkesobb
    a magannyugdijnak nevezett formula meg valojaban nem ilyen ecceru mert ott az amugy allamnak fizetett adod rakhattad egy kulon szamlara amit az unio nem fogadott be az allami koltsegvetesbe igy deficitet okozott ezert visszavezettek, azt mondjuk nem vagom h elotte miert nem volt gond, halvanyulnak az emlekek meg ugye nem otthon elek, de nem arrol szolt mintha elkaszalnak a szamladat. ami elmaradt az inkabb az egyeni szamlak bevezetese/jovairasa, csak ez nyilvan a gazdagoknak kedvezett volna es a hosszutavu cel a nyugdijak csokkentese kell h legyen igy hagytak a regi rendszert.
    amire sokan gondoltak az az h majd megnyirbaljak a nyugdijakat de egyenlore ugy nez ki h a netto fizetesek "szallnak" el mig a nyugdijak evi 1-2szazalekot novekednek. kb olyan netto atlagfizetes fele alatt kene lenni az atlagnyugdijnak a fentarthato szinthez, de ugye ehhez ki kell nevelni egy olyan generaciot aki a felette levo osszegeket osszegyujti maganak, most kb ez zajlik kb.

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák