- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
rebelinside #159685 üzenetére
Ha a fotózás nem prioritás akkor én a OnePlust venném. Messze a legstabilabb, leggyorsabb OS a felsoroltak közül. Ha több pénzt akar költeni, akkor OnePlus 8 Pro. Ott még a fotózás is rendben lenne.
-
Dottorei
tag
válasz
időtállás tekintetében még az 5g amit mérlegelni érdemes
-
Ciccuka
veterán
válasz
Az időtállóságot nehéz megtippelni.
Ha nincsenek extra igények, nem érdemes jobbat venni.
Poco X3 NFC a legolcsóbb ezek közül
Note 9 Pro vagy Note 9S szintje is elég lehet.Xiaomi Poco X3 NFC - Xiaomi Redmi Note 9 Pro - Xiaomi Redmi Note 9S
-
akkójóva
tag
válasz
rebelinside #156776 üzenetére
Tényleg, ezt benéztem.
Mintha lenne 1 flagship, aminek a nem + verziója csak ips, de már nem vagyok benne biztos.
-
Norbi.
őstag
válasz
rebelinside #156720 üzenetére
Turbado nem ad áfásat azt hiszem, vagy akkor garit nem kapsz rá, csak plusz pénzért tudsz 27-est kérni, valami okosság van benne, kérdezz rá, hogy pontosan miújság vele. Oneplus.com szintén nem ad 27-es számlát, csak költségszámlát tudsz kérni. Edigi, MM, szolgáltatók, Alzánál van Oneplus, akik 27-es számlát adnak róla.
Mi10-et meg lehet oldani dual simmel, egy tálcát kell rendelni hozzá, de azt hiszem hardverapron is láttam, meg Xiaomi.eu rom kell hozzá.
-
TunerJoe
senior tag
válasz
Szerintem nem kell tartani a Turbadotól. Ugyan nincs személyes tapasztalatom velük, de még soha nem hallottam róluk rosszat.
Egyébként a 8 Próhoz a Mi 10 van a legközelebb, ha le tudsz mondani a dual simről, akkor én azt választanám, ha semmiképp nem játszik a turbado. -
xhege
veterán
válasz
Én abszolút megbízható boltnak tartom a Turbado-t. Garanciálisan maximum helytállnak, nekem ez a személyes tapasztalatom.
-
xhege
veterán
válasz
rebelinside #156496 üzenetére
A topikjában azt írták, hogy lesz hivatalosan az 5G Snapi változat is. Van aki promó emailt is kapott róla azt hiszem az egyik szolgáltatótól, míg más felhívta a Samsungot és ott mondták neki.
-
válasz
rebelinside #156496 üzenetére
Ahogy látom, a 4G-s verzió Exynos procis, az 5G-s Snapdragonos.
-
válasz
rebelinside #156494 üzenetére
S20 FE 5g snapdragon procis
-
Morris
veterán
válasz
rebelinside #150353 üzenetére
Ha még vam s10 (vagy plus) nézhetsz azt is.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rebelinside #5493 üzenetére
Desire X-et nem fogtam még a kezemben. Tehát nem tudnák erről konkrét véleményt mondani. Advanced-el nincs baj szerintem, de azért be-be remeg mint ahogy az összes droid JB alatt. Kérdés majd milyen lesz rá a JB ROM.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rebelinside #5490 üzenetére
Az Samuban SAMOLED a kijelző, nem tudom ez neked mennyire számít. És lesz rá JB is hivatalosan. Januárt hallottam, de csak pletyka szintjén.
regener: vállalható, de a wp az más út mint a droid, arra számíts.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rebelinside #5488 üzenetére
Hát ez egy jó kérdés. ha az a 45k valós ár a Desire X-re, akkor szerintem nem éri meg. Bennem még az eredeti független árra él.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
rebelinside #5484 üzenetére
Ár/érték arányban szerintem egyértelműen a Galaxy S Advanced a befutó.
-
edward2
addikt
válasz
rebelinside #5323 üzenetére
Desire Xre mindenki azt írta jó a telefon sebessége. 1 dolgot kell fejben tartanod és ezt mindenki lehúzta az pedig a kamera. Értékelhetetlen képeket lő. (ezért mondtam le róla személy szerint)
Én az S3 minivel mennék a helyedben.
-
jooker82
nagyúr
válasz
rebelinside #5327 üzenetére
Hozzá lehet szokni én is féltem a 4x nagyságától,de már majdnem keveslem...
Élmény rajta netezni,a 4 zool,már kicsi lenne nekem...
Az S advance se rossz teló,v az S3 mini,bár az amolednek vannak hátrányai... -
jooker82
nagyúr
válasz
rebelinside #5323 üzenetére
Hosszabb távra az L9,szerintem,ott azért 2 mag és 2 csatornás memória van és 1GB ram,ami elég folyamatos működést biztosit.. és szép IPS kijelző...Nemigen volt még panasz eddig,h lassulna, dőcögne,vagy bármilyen működési hibája lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest