- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Németh91 #126130 üzenetére
A Mate 10 Pro-nak kellett néhány frissítés, mire az igazi lett és szerintem a P20 Pro is így lesz, de egyik sem volt annyira rossz már induláskor sem, mint amennyire lehúzták (főként olyanok, akik nem is használták és csak a neten láttak mások által készített fényképeket).
Mondjuk az S9+ esetén is találni panaszt a kamerára, mert olyan telefon nincs, ami mindenkinek megfelel.
Akkor döntenék az S9+ mellett, ha a fényképezéstől fontosabb a videózás, mert abban nem olyan jó a Huawei.
Az ujjlenyomat-olvasó nem tudom, hogy mennyire fontos neked, de abban a Huawei a legjobb.
Ami még számíthat, a Huawei alapban 128 GB tárat ad, de nem bővíthető, a Samsung csak 64 GB-ot, viszont bővíthető._adaml21_: Sebességben és gördülékenységben jobb a Huawei két Pro-ja, mint a Samsung csúcsok, illetve az EMUI közelebb áll az iOS-hez, ezért tetszhet jobban neked, mint iPhone-t használónak.
-
_adaml21_
őstag
válasz
Németh91 #126133 üzenetére
Bementem üzletbe, kipróbáltam a Samsungot és a Huaweit is, nyomkodtam őket 10-10 percig, és a kettő közül egyértelműen a Huaweit vinném el ezek alapján, valószínűleg 8 évnyi iPhone használatból fakadó berögződések miatt.
De mint ezt mondtam, egyéni preferencia. Szerintem fogd magad, és tedd te is ugyanezt, menj be egy boltba, ahol mindkettő megtapogatható. -
-
-
Louro
őstag
válasz
Németh91 #126089 üzenetére
Szerintem ilyen elvárások mellett bármelyik csúcsmobilt veheted, ha nem számít az ár. Bár a Telenor és az MM inkább népszerű márkákat fog tolni.
Samsung Galaxy S9 nem lehet mellényúlás. Ha mégis drága, akkor talán Huawei P20.Kraft van bennük. Fotóban talán jobb az S9.
-
BenHans
addikt
válasz
Németh91 #120587 üzenetére
Nem belevau ZedMester ajánlásába, de a (LG által gyártott) Pixel 2 XL-nek van/volt néhány gyerekbetegsége, azzal óvatosabban.
Szerintem ezek közül a két legjobb a HTC U11+ és a Note 8. A Mate pl kamerában elmarad tőlük kicsit, a HTC-től audioban is és a kijelző felbontása is kisebb.
Ha iOS-t szeretnél akkor iX.Note 8 vs U11+ viszonylatban előbbi mellett a pen és funkciói valamint a dex kompatibilitás szólhat ha kihasználnád, utóbbi mellett pedig a nagyobb akku, a szoftver(+edge sense) és a BS sztereo hangszórópár.
Készülőben a gsmarena U11+ review , érdemes megvárni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest