- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Nincs bajom egyik rendszerrel sem, nem azért írtam. A WP/iOS párosnak is megvan a maga gyengéje. Nem akarok platform háborút indítani. Nem értem miért bugos a droid, én HTC-t használok.
A WP fejlődjön még egy kicsit bizonyos dolgokban és meglátjuk mennyi RAM kell neki utána, az iPhone-okra pedig már most is ráférne... -
Keil Walker
aktív tag
Nagyon tetszik a 735, szerintem nagyon eltalálták. A wp-vel sincs semmi bajom, de az androidot jobbnak tartom. Persze csak ha a telefon is jó hozzá. Mindenkinek saját döntése, hogy mit választ, mire van szüksége. Ha nekem kellene választani a felsoroltak közül, akkor a p7 lenne a befutó, mert a stabilitásra ennél sincs panasz.
De ha a 735-öt, vagy A3-at választja a kérdező akkor sem dönt rosszul. -
Yayoh
aktív tag
Sose értettem azokat akik Androidon fagyásokról beszélnek.. Normális telefont kell venni , megfelelő hardwerel és nincsenek ilyen gondok. De úgy általában ezzel a nem androidot használok tábora szokott dobálózni , hogy az android így fagy úgy fagy...Érdekes nálam ilyenek nincsenek , vagy csak én nem veszem észre.
-
Mika1227
őstag
Hátha lehet inkább Android de azért nem zárkózom el teljesen a Win-től. Jónak tűnik a Honor 3C valóban csak az a MTK SOC nem tudom mennyire jó igaz egyáltalán nem játszok. Külsőre az LG tetszik legjobban meg a szoftveres felülete is bejön, most is LG-m van elégedett vagyok vele bár már nem mai darab.
-
voyager4.4
senior tag
Nekem az, hogy az árkategóriájának egyik legjobb, legkiegyensúlyozottabb készüléke. (pláne, ha még akciózzák is itt-ott
) Persze csak ha játszik a wp. Nekem a hátlapja elég gagyira sikerült, illetve a kijelzőmérethez képest elég tepsi, de másba nem nagyon tudok belekötni.
-
norbert1998
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest