- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz
tothjozsi96 #76784 üzenetére
Nagyon jó választás volt a Windows Phone
-
Vodar
senior tag
válasz
BenHans #76759 üzenetére
Ha nem Andoridot használsz, akkor 1 GB RAM is bőven elég (lsd. iOS, Windows Phone). A csúcskategóriás iPhone-ok esetében valószínűsítem, hogy megengedhetné az Apple, hogy 1 GB RAM-nál többet tegyen, de nincs rá szükség, mert nem bugos a rendszer, ellentétben az Androiddal.
-
Vodar
senior tag
válasz
f(x)=exp(x) #76738 üzenetére
Valamelyik neked tetsző Nokiát (Windows Phone) ajánlom ebben az árkategóriában, hosszútávra.
-
Vodar
senior tag
Most már jó ideje tesztelem aktívan a Lumia 735-öt (Windows Phone). Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, főként azokkal, akik telefonvásárlás előtt állnak:
Használtam már BlackBerryt (Storm 2, Z10), iPhone-t (4 és 5) és Androidos közép-felső kategóriás készüléket (Samsung Galaxy S5) is.
Számomra egyértelmű, hogy mind közül a jelenlegi, Lumia 735 muzsikál a legjobban. Igen, még az iPhone-hoz viszonyítva is. Hogyha valaki nagyon aktívan használ egy mobilt, tehát sok-sok órán át nyúzza nap-nap után a rendszert, az tudja, hogy mennyire frusztráló, ha néha meg-megfagy valamelyik program vagy kicsit belassul a rendszer 1-2 mp erejéig. És akkor az újraindulásról, lefagyásról ne is beszéljünk. Persze lehet, hogy valakit elkerül ez a jelenség, de akkor ő nem tartozik a "nagyon aktívan használja" kategóriába.
Na most ezt tapasztaltam a RIM-nél, iOS-nél és Androidnál is. Ennél a Lumia 735-nél viszont egészen egyszerűen nem létezik ez a kis fagyós, belassulós jelenség. Villámgyorsan reagál minden parancsra és elképesztő gördülékenységgel teszi a dolgát. Mindezt úgy, hogy már több, mint 100 3rd appot telepítettem rá.
Tehát hogyha valaki ebben az 50-60 ezres kategóriában keres telefont és az elsődleges szempontja, hogy stabil, megbízható mobilja legyen, akkor szerintem egyértelmű a döntés. Az alsókategóriás Windows Phone-okról nem tudok nyilatkozni, mert ez az első Windows Phone, amelyhez szerencsém van. Biztos, hogy ezentúl nem fogok más rendszert használni.
-
Vodar
senior tag
válasz
#62853120 #75855 üzenetére
A Nokiával jársz a legjobban. Előtte nézd meg, hogy van-e olyan alkalmazás, amelyre szükséged lenne, de nem található meg a WP áruházban.
(A hosszútáv és a 2 év nekem kicsit ellentmondásos. Én is hosszútávban gondolkozok, de az 6-7 évet jelent, mert addig bőven jó egy mobil.)
-
Vodar
senior tag
válasz
Keil Walker #75459 üzenetére
Na igen, de azzal nem számolsz, hogy az Androidnak magasabb az erőforrásigénye, így ha a Lumia 735-ben valamivel gyengébb is a hardver (nem gyenge), az akkor is stabilabb lesz, mint a P7. Ez ugyanaz a helyzet, mint az Android <--> iOS esetében. Még a csúcskategóriás iPhone-ban is csak 1 GB RAM van és mégis stabilabban fut, mint az Android 2 GB-tal, hiszen jóval alacsonyabb az erőforrásigénye. Az Android baromi sokat megeszik, így az alkalmazásoknak is kevesebb marad. Az egyedüli érv Android mellett, hogy több app érhető el rá, mint Windows Phone-ra. Ha viszont ez nem számít, akkor mindenképpen a Lumia 735, mert stabilabb, gördülékenyebb.
-
Vodar
senior tag
válasz
papeti01 #74889 üzenetére
Szia,
Ha csak ennyi appot használsz, azt valószínű Windows Phone-on is megtalálod. Biztos, hogy Androidra van szükséged?
Nekem 7 éven át volt BB-m, még jelen pillanatban is az van, de úton van egy Nokia Lumia, Windows Phone-nal. Ennek oka, hogy akárhány ismerősöm Andoridos telefonját kértem el tesztelni, mindegyik meg-megfagyott, újraindult, belassul. Ez az "élmény" számomra nagyon frusztráló a BB gördülékenysége után. Kipróbáltam néhány WP-t és ott nem tapasztaltam ezeket a kis fagyásokat, illetve fórumokon is stabilabbnak tartják. Az erőforrásigénye is alacsonyabb, mint az Androidé, így több RAM marad másra.
Tehát ha megtalálod WP-re azokat az appokat, amelyekre szükséged van, akkor szerintem valamilyen Lumiát válassz, mert BB után az Android rémálom lehet.
-
Vodar
senior tag
válasz
maggi1886076 #74723 üzenetére
Nem lesz. Ez már látszik a kínai piacra szánt verziónál. A 27% ÁFA sincs, ha külföldről rendeled (EU Warehouse). Magyarországról nem éri meg mobilt venni, jóval drágább.
-
Vodar
senior tag
válasz
Mika1227 #74716 üzenetére
Ezt a Redmi 2-t semmiképpen sem, hiszen majdnem ugyanennyiért jön hamarosan a Redmi 2S, amiben 2 GB RAM és 16 GB ROM lesz. A kínai piacra szánt verzió már meg is jelent,
A Redmi 1s ugyanezen okból esik ki.
Ha az LG-t és a Huwaeit hasonlítjuk össze, akkor a Huawei, mert abban 2 GB RAM van, ami Androidnál sokat számít.
Tehát vagy vársz a Redmi 2s-re vagy a Huwaei.
Ha pedig nem ragaszkodsz az Androidhoz, akkor Nokia Lumia 735, én is egy olyan rendeltem most.
-
Vodar
senior tag
A Nokia Lumia 735-ről kinek mi a véleménye?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Milyen paraméterek számítanak egy okostelefon fényképező moduljánál? Tudom, hány megapixeles
De azon felül?
Az alsóbb kategóriából melyik mobil csinálja a legjobb fotókat?
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Milyen paraméterek számítanak egy okostelefon fényképező moduljánál? Tudom, hány megapixeles
De azon felül?
Az alsóbb kategóriából melyik mobil csinálja a legjobb fotókat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest