Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    válasz A guru #97230 üzenetére

    Szerintem jó kis telefon sógornak, ilyenje volt, csak összetörte. Tartósság alatt a felépítést értettem, üveg elő- és hátlap, fémház...IP58 védettség. Csak ugye elég "régi".
    P8 és P8 lite szerintem bűnronda, ingyen sem kéne, de nyilván ez szubjektív dolog. Azon kívül rengetek ismerősömnek van ilyen, és alig bír egy napot az akkuja.

    De miért nem bírnak ki, ilyen sokat? De legalább 3 évet bírjon, ha már kiadok érte 90k.t.

    Most egy Blackberry 9000-át nyúzok, ha nyomkodom 2 napot bír, ha csak néhány telefon és sms, 0 internetezés rajta, akkor 4-5 nap és 5,5-6 éve van meg, 1 évesen használtan vettem.

    #97233 MittuDomain_: Nexus 5-öt felveszem a "listára", csak valahol meg kéne nézni élőben és megnyomkodni, hogy milyen is.
    A P9-nél must have érzés fogott el kinézetileg, szóval nagy reményeket fűzök a lite verzióhoz kinézetben. Ugye spec. alapján a lite még nagyobb is fizikailag.

    Amúgy nem tudom, hogy fontos, de megemlítem, hogy nem vagyok egy nagy kocka "okostelefon" téren, de nem nagyon akarok vele szoftveresen foglalkozni csak használni és kész. A legvégső esetben, akarom frissíteni rajta a droidot.

    i6+ az melyik?

    Nem húzok egyik márka fele sem, de iFos és Csamcsung kizárva. Unalmas a külseje mind a kettőnek, ugyan azt a dizájnt nyomják évek óta, hardveresen meg nem érdekel, főleg nem a bencmark eredmények.

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák