Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz istnag #91133 üzenetére

    és a többiek:

    Tudhatod, hogy én is HTC-t használok, nem véletlenül... De ez a kínai hulladékozás elég gáz, ha nem a csúcskategóriát vesszük alapul akkor sok esetben jobbat nyújtanak mint a nagyok (és itt nagyság alatt nem az eladási számokat értem).

    És igazad van, 2év a hivatalos gyártói garancia, másnak sem kéne fals infókkal eltántorítani az embereket. A borzasztó nagy káván való lovaglás meg elég érdekes egy imádott iPhone mellett.

    Az elmebeteg árazás is érdekes téma. Külföldön az átlag sem azt nézi hogy mennyibe kerül hanem azt hogy tetszik-e és hogy jó-e. Ne Magyarországból induljunk ki, ahol a többség 100k környékén vagy alatt vásárol telefont.
    Az iPhone-ban sincs 4GB RAM sem űrtechnológia, mégis megveszik bármennyibe kerül. Az A9 még olcsóbb is. Csak ugye azt sokan elfelejtik hogy nem csak HW-t kell venni hanem SW-t is + támogatást és az a nagy különbség hogy az az A9 sokkal stabilabban és gyorsabban működik S617-tel a mindennapos felhasználás során mint sok más papíron erősebb, direkt nem írok brandet. Eddig a flagshipek még csak nem is voltak drágábbak a konkurenciánál...
    A szoftverről annyit hogy még az M7-et sem hagyták magára.

    Arról nem is beszélve hogy amint elegendő piacot szereznek a kínaiak, szépen mennek majd feljebb azok az árak, ahogy több példa mutatja de nem részletezem.

    A HTC lassan már történelem duma szintén érdekes, mivel már 4-5 éve mondogatják. :DDD Az valóban igaz hogy több mint meghatározó alakja az okostelefon történelemnek. :)
    Az eladási számokból egyenes arányosságban következtetni a minőségre meg egyenesen butaság. Kicsit túlzó példa de több nő hord bizsut mint gyémántot és az utakon is több a Suzuki mint a Ferrari. ;) A népszerűségben az is lényeges hogy ki hányféle piacon van jelen és szerzett ismertséget, és persze a marketing.

    Ha nem baj nem fogok mindenképp orrba szájba kínait ajánlani csak hogy népszerűsítsem és oszlassam a sztereotípiákat amik jelen vannak és ugyan eltúlzottan de nem alaptalanul. Amelyik árszegmensben az a jobb/igényeknek megfelelőbb akkor azt, de nem Honor 7-et a G4 ellen lélek szakadtáig csak mert dual sim, hiába nincs szüksége rá az illetőnek.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák