Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szonti

    aktív tag

    Sziasztok!

    Okostelefon vétel előtt állok és érdeklődnék, h a kiszemeltek közól melyik lehetne a legjobb nekem. Jelenleg egy LG 4xhd-m van és megőrjít az akadozásai meg, h a telefonkönyvet is másodpercekig tölti. Olyan telefont szeretnék ami kiszolgál v 3 évig, nem fog belassulni szépen folyamatosan működik. Nem akarok játszani vele Viber és whatsapp megy rajta főként, könyvolvasó meg hírolvasás neten.

    Amiket kinéztem Huawei p8, viszonylag új telefon szép nagy kijelzővel, viszont félek h a rendszer frissítései nem fognak sokáig tartani, emiatt esetleg bugos marad pár év múlva meg tetű lassú.

    Apple Iphone 5s: már azért nem mai darab, program elég jól működik rajta, szép folyamatosan működik benne minden, frissítések lesznek még egy darabig, viszont kisebb a kijelző.

    Microsoft 640: WP-s teló soha nem használtam még Windows Phone-t. Félek h kevesebb app van rá. hallottam régebben h a Viber és a whatsapp hektikusan működik van h elküld és fogad üzeneteket rögtön de van h csak napos késéssel érnek oda üzenetek. Ez a legolcsóbb az össze közül.

    Még amin gondolkoztam az vmelyik kínai gyár telefonja Xiaomi Redmi note 3 pl. de ezeket csak külföldi boltokból tudom megrendelni és félek a garanciális ügyintézéstől, h bonyodalmas és hosszadalmas.

    Segítséget előre is köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák