Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    Üdv!

    Androidos okostelefont keresek 2 magos processzorral és legalább 768 MB RAM-mal. A végső ár 25 ezer forint. Mindenképpen használtat szeretnék, ennyi pénzből nem hiszem, hogy újonnan kijönne egy olyan, ami nekem megfelel. Jófogáson vagy Hardveraprón venném, lehetőleg személyes átvétellel Békéscsabán. Van is már 3 kinézettem, ezeket a későbbiekben be fogom linkelni. Hosszú távra tervezem, amíg bírja a készülék, addig most már nem szeretném lecserélni. T-mobilos vagyok.

    Elsősorban böngészésre és közösségi alkalmazásokra (Messenger, WhatsApp, Instagram, Snapchat), de zenét is szeretnék hallgatni rajta, amire a Sony ICS-es Walkman lejátszóját használnám. YouTube-ot napi szinten néznék rajta (gameplay videókat). 1-2 játék sem árt, ha elfut rajta (Cookie Clickers, 2048, Adventure Capitalist és Dogeminer). A komolyabbak nem szükségesek, mert úgy sem lenne rájuk időm. A lényeg az, hogy a grafikus gyorsító hozza a Mali-400MP szintjét.

    Az Androidhoz ragaszkodok (minimum ICS), 1-2 helyen szeretek belenyúlni a telefonba (pl root és kitörölni a fölösleges gyári alkalmazásokat). Szeretném, ha a kijelző legalább 3,7"-os lenne (a felső korlát 5"), a kamera legalább 5 megapixeles vakuval és ha tudja a HD videófelvételt, az sem árt. Másik fontos dolog, hogy a belső memória mérete legyen meg 8 GB (még ha csak 4 is használható belőle), és hogy az akkumulátor kibírjon 1 napot.

    Nem túl gyakran, de telefonálni szeretnék rajta, és ritkán, de a filmnézés is szóba a jöhet. A többit fent leírtam. Hosszabb szövegek begépelésére is használnám, csak nem munka céljából :B

    Jelenleg ez a 3 kinézettem:
    - Motorola Droid Razr XT910
    - Samsung Galaxy S2X (amerikai modell)
    - Sony Xperia V

    Nem ragaszkodok a Sony-hoz, de az utolsó 6 telefonomon a Japán gyártó logója látható. ;) A GUI-ja annak tetszik a legjobban. Előre is köszönöm a válasz(oka)t!

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák