Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tony_snow

    tag

    Sziasztok!

    Most lett elegem az androidból. Azt hittem 70 körül (felső középkategória elvileg) kapok egy olyan telefont, amit mondjuk még használni is tudok mindenféle mókolgatás nélkül akadásmentesen, esetleg folyékonyan. Nincs se időm, se kedvem romolgatni, hogy normálisan tudjam használni a telefonom. Úgyhogy elegem van az androidból, nem először szívom meg vele.. Pedig másodjára nem vakon vettem telefont, hanem utánaolvastam rendesen, hogy ne járjak úgy, mint először.
    Váltok win phone-ra, nem kell nekem a nyűg.
    Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a lumia 925 megér-e ma 90 ezer forintot. Már egy éves készülék, én inkább valami frissebbet vennék, hamár majdnem 100 ezer forintot adok érte. Nagyon szimpatikus még a 930, azon gondolkodom, hogy meg kéne várni míg megjelenik, csak nem tudom, hogy megér-e +80 ezret. Ha jól tudom 170 körül lesz ha megjelenik és hát ez nem túl kevés egy telefonért.
    A 925-öt kérdőjelezi meg, hogy 1 giga ram nem tudom elég lenne-e 1-2 év múlva. Az 525-ben is 1 giga van és az kevesebb mint a felébe kerül.
    Ti hogy döntenétek? Leginkább e kettő telefon között gondolkodok (925, 930), de ha van valami ár érték arányban nagyon jó, hasonló win phone amiről nem tudok és még akár 2 év múlva is simán használható lesz, akkor légyszíves írjátok le!
    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák