Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    Edesanyamnak kellene valami hasznalhato androidos okostelefon, minél olcsóbb, annál jobb alapon. Fenykepeket csinalna vele, facebook, whatsapp, kis bongeszes neha talan, de ez lenne az elso okoatelefonja es nem ert hozza egyelore. Samsungot reszesiti elonyben (mert annak a menüjét szerette régen ;] illetve apamnak galaxy nexus van es "az is Samsung" :D) Szinben a feheret preferalja :)

    Ettol fuggetlenul en a legolcsobb es hasznalhato (ertsd: akadasmentes) telefonkent 8GB-s moto g-t vennék neki 150 EUR-ert (amitől idegenkedik, mert régen neki "nagyon bonyolult volt a motorolak menuje"). Szoval nem ert hozza, vannak berogzodesek, de nyitott es meggyozheto. Van ennel olcsobban valami ertelmes megoldas (leginkabb Samsung erdekelné őt) ami nem laggolja szet magat nap mint nap? Hasznaltban is gondolkodik.

    Elore is koszi, ha van valakinek tippje. Ja: Wp-t nem akar(ok nagyon neki, mert akkor teljesen mas rendszer lenne, mint az apame es még egymasnak sem tudnak segiteni, ha elakadnak valamiben. Persze azert ez az opcio is nyitott, pl lumia 630-ra gondoltam. ).

Új hozzászólás Aktív témák