Hirdetés

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

  • Megbírságolták a Razert a Zephyr maszkok miatt

    ph A cég elég olcsón megússza az ügyfelei félrevezetését, de az üdvözlendő, hogy az Egyesült Államok hatóságai nem siklottak el az ügy felett.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz BMS #45250 üzenetére

    újmobilok;
    A garancia időtartalma EU garancia, Akciós ár esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1 év szoftver) - egyik sem gyártói garancia, mind a kettő csak bolti!
    mobilbirodalom;
    A garancia időtartalma EU garancia esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1 év szoftver). - egyik sem gyártói garancia, mind a kettő csak bolti!
    mind a két üzletnél szerepel, hogy;
    Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően. - csak akkor gyártói a garancia, ha külön szerepel a gyártói szó a jótállásnál!
    az eu meg hu jelölésű bolti garancia nem javasolt, de legalábbis csak saját felelősségre bevállalalandó!
    nem véletlenül olcsóbb bolti garanciával jótállással minden, és addig nincs is gond, amíg hibátlanul működik a készülék, de probléma esetén a legtöbb helyen - tisztelet a ritka kivételnek - nem nyelik be gariban azt a problémát, amit a gyártói szerviz simán javítana díjmnetesen, hanem nem tapasztalják a hibát, vagy ha igen, akkor a felhasználó okozta azt...stb.

Új hozzászólás Aktív témák