Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • torma93

    újonc

    Sziasztok! 4évig megbízhatóan szolgáló Samsung S5230-omat tervezem lecserélni idén karácsony tájékán, szóval az őskorból készülök igen nagy ugrást megtenni...
    Mindenképpen új, lehetőleg kártyafüggetlen készülékre gondoltam, hosszú távra, kb. 60-70ezer között, különösen jó vétel esetén az ár felmehet 80-ig.
    Követelmények az új készülékkel szemben:
    - Android op. rendszer előnyben, Wifi, Bluetooth
    -legalább 4,5 hüvelykes kijelző
    -tisztességes kamera, led segédfénnyel
    -fullHD minőségben tudjon videót rögzíteni, és gond nélkül lejátszani
    -1 GB RAM
    - komolyabb játékok se okozzanak neki gondot (ez inkább csak a sebesség és a hardver ereje miatt fontos)
    - jó zenelejátszási lehetőségek

    Nem szokásom hülyére hajtani a telefont, magasabb igényeim is inkább a hosszú távra tervezés miatt vannak, egy megbízható, sokoldalú, jó felhasználói élményt nyújtó készüléket szeretnék.
    Amikor átnéztem a kínálatot és az árazást, nagyon megtetszettek az Alcatel készülékei a szép formaterv és a jó árazás miatt. Az Idol X-ben azt hittem meg is van a győztes, csak sajnos úgy vettem észre, hogy gyenge a vas a fullHD kijelzőhöz, videókhoz, a komolyabb játékoknál pedig csődöt mond. Ha pedig ennyi pénzt adnék egy készülékért, akkor jó sebességet várnék el. Kár érte, talán egy 1280x720as felbontású kijelzővel tökéletes választás lenne, tényleg gyönyörű telefon. Legújabb választásom egy Samsung Galaxy S3 lenne ami tényleg egy remek készülék, viszont nem ma jelent meg, és kicsit tele van szórva olyan extra funkciókkal amelyek már talán túl sokat is nyújtanak nekem :D szóval kérdéseim a következők lennének:
    1. Valamilyen tekintetben "elavult" lehet az S3 így 2014-hez közeledve? Van valamilyen hátránya, vagy hiányossága ami miatt nem érdemes ma már ezt a készüléket választani?
    2. 80ezerért láttam legolcsóbb áron neten GSM boltokban, 1 éves forgalmazói garanciával. Ez vajon magyar garanciát jelenthet? Egy ilyen csúcskészüléknél veszélyes csak az 1éves garanciát választani? Vagy épphogy olyan minőséget képvisel, hogy nem annyira veszélyes, nem jellemző rá a meghibásodás?
    3. Ha bármilyen más készüléket tudnátok ajánlani, nagyon megköszönném!

    Kösz ha elolvastátok, előre is köszönök minden véleményt, segítséget, ötletet! :)
    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák